Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Tako se dela. Bravo hrčki. Tudi naši bi se morali zgledovati po njih.  https://www.24ur.com/novice/tujina/na-pagu-zahrumeli-bagri-porusili-bodo-124-objektov-v-priljubljenih-zrcah.html  
    • Saj jaz se tudi strinjam z Binijem, da recimo moja 6-ka z zimskimi 17 izgleda smešnica. 🤣 Ampak vožnja je pa komot. 👍 Na cx30 pa ne bi dajal gor 16". Ker potem res  izgleda grozno s temi črnimi  recikliranimi  plastikami in pol metra gume pod njo. 😉
    • Ti si edini k to nabija 🤣🤣 @tommzy ne poslušat Binija, on je posobne sorte, nekako tko kot vino Zelen na Vipavskem. @tommzy
    • Super. Dopoldan zvem ali grem v LJ ali ne, ampak sem 99% da bom šel. Ali mi javiš prosim še tvoj telefon zato da te lahko pokličem ko bom tam. HVALA
    • Sneguljčica je živela s 7 MOŠKIMI. Jasmina in Aladin sta bila v PREPOVEDANI VEZI. Tarzan se je naokrog sprehajal napol nag in GOVORIL Z OPICAMI. Trnuljčica se je obesila na prvega, ki ga je zagledala TAKOJ, KO SE JE PREBUDILA. Pepelka je PONOČI BEŽALA OD HIŠE, da bi šla na party. Ostržek je bil LAŽNIVEC, Robin Hood pa TAT... ...te pravljice so nam pripovedovali, ko smo bili majhni, zdaj se pa čudijo, kakšna generacija smo...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.