Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Baje, da je bilo res med nekim zaslišanjem na sodišču... - "Priča, kako daleč ste bili od kraja kaznivega dejanja?" - "18,73 m!" - "Kako pa veste tako natančno?" - "Takoj ko sem videl dejanje sem pomislil na to, da me kakšen idiot lahko tudi kaj takega vpraša..."
-
Zdej pa še vprašaj za podjetje Shell Adria 🙂
-
Ali Shell uporablja rusko nafto? Marca 2022, v tednih po invaziji na Ukrajino, se je Shell opravičil za nakup tovora ruske nafte in sporočil, da namerava umakniti ruski naftni in plinski sektor. Povedal je, da bo prenehal kupovati rusko nafto, prodal svoje bencinske črpalke in druga podjetja v Rusiji, kar je tudi storil.2. julij 2023
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ... ... ... ... Bemtiš, ubogi Slovenci, mi smo pa res v mlinu... Eni razlagajo, da nam nevarnost grozi od vzhodnih agresorjev. Drugi razlagajo, da je najnevarnejša zahodna demokracija in da jo znajo uveljavljat na zelo agresiven način. Tretji so mnenja, da je najnevarnejši eden od naših politikov in da se moramo njega najbolj bat. Četrti so mnenja, da je najnevarnejši eden od naših politikov, ampak ne tisti, ki ga imajo v mislih tretji... Krištodijo, tole se sliš kt de so na poti štirje jezdeci apokalipse...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)