Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

jih mam ?e doma za 6-ko od tasta :harhar:

u?er zve?er ?u ponje :P

hihi :D

cool.

OZ Record so to.. sm jih hotu za prvo mazdo met, pa so ble sam ene rablene neki cajta.. novih pa tk skor ni blo za dobit. hotu sm jih pa zato ker so ble malo podobne OEM od V6ke.. :D

sam zdej mam OEM v6ke in sem happy camper. :blush:

Napisano

hihi :D

cool.

OZ Record so to.. sm jih hotu za prvo mazdo met, pa so ble sam ene rablene neki cajta.. novih pa tk skor ni blo za dobit. hotu sm jih pa zato ker so ble malo podobne OEM od V6ke.. :D

sam zdej mam OEM v6ke in sem happy camper. :blush:

bo kaka slikca padla? :D
Napisano
Napisano

Uf Grega, kaj si prilepu - za obadva :ljubezen::rozico::wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kok je tole ?alosten pogled na takga stroja;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4610854&show=1

Pa ena plinska 323 Mazdojkla;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4661936&show=1

Napisano

Pismo, da bi bila vozna bi lahko kdo samo pobral vso nepotrebno navlako (airbage itd) ven, jo za silo sestavil pa naredil dirkalca. :blush:

oblika tega MR-a mi pa sploh ni v?e?

Napisano

Men je pa tanova huda k zmaj, pa ?e kon?no pravi cabrio! :danzoman:

Napisano
:bravo: spodnji link v6 motorov ko smetja pa integrinih pa nissanovih itd pri nas pa ko se kaj pojavi je zlata roba in draga tam pa to vun mecejo in se mocnejse vgrajujejo :vskalo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Yep.. :) exactly.

Cisto tanovi xedosi (99+) imajo curved neck kolektor na DEju. :D

sam pizda ej, tale je 790$ + 340 $ postnine..

Kar niti ni tok :blush::blush:

Napisano

:bravo: spodnji link v6 motorov ko smetja pa integrinih pa nissanovih itd pri nas pa ko se kaj pojavi je zlata roba in draga tam pa to vun mecejo in se mocnejse vgrajujejo :vskalo:

Nissane odpi?i ker so tudi drag ?pas pri nas. :( Ga ni v Sloveniji motorja od Skya (2,6!) ali Pulzara VZ-R (1,6 z 170 ali pa 200 konji, brez turbine!), ki v svetu Nissanov veljajo nekaj tak?nega kot za Mazda?e KLZE. No ja je en 2,5 turbo v Syku pa ?e en je bil v gara?i ampak ne vem, ?e je ?e na paleti. :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
    • Me kliče žena: "Kupila sem ti six pack mrzuga piva, čips pa bobi palčke, spekla mešano na žaru. Ne pozabi, da se danes začne SP v veleslalomu, pa pejt s frendi u lokalca na kakšn pir pa tekmo pogledat ..."   Nekaj časa poslušam, nato vprašam: - "A je zlo hudo?" Ona odvrne: - "Ma ne, sploh ne, mal' odbijač, leva luč pa blatnik …"
    • Na zabavi se pogovarjata starejša dama in upokojeni profesor. Pa se dama potoži: - "Pomislite, prej mi je nekdo rekel 'kurba'." - "Ja, veste, jaz to lahko razumem. Jaz že deset let ne predavam več, pa me še vedno kličejo 'profesor'..."
    • Sj vem, kmet an s hribu doma, samo... ... ... Izobraževalni program našega šolskega sistema ni več tisto, kar je bil... Vsak je že lahko profesor, kakšno znanje posreduje dijakom pa ne skrbi nikogar! Sploh jim ne gre več verjeti! Moj sin je padel na izpitu iz BIOLOGIJE. Vprašanje je bilo: "Kaj najdemo v celici?" Odgovoril je: "Tatove, preprodajalce drog, tihotapce, morilce, ... " Menda odgovor ni bil pravilen ... Kam smo padli?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.