Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• A res pa kilometer in pol hodit v eno smer pa pol nazaj. Dej ga seklat. Pa avto mora bit zraven, ker je oprema notri in ne vemo kaj bomo rabili. In zdaj bi po tvoje morali kot debili prpeljat na lokacijo, dat vse potrebne in nepotrebne stvari ven iz avta, ker ne vemo kaj se bo rabilo. Pol naj gre pa en pač poiskat polnilnico avto prklopit pa peš nazaj in pol na konc še enkrat it iskat. Pa kolk je to butasto, da ti pamet stane. Jebemu a mora avto men služit al jaz avtu?    Dela imamo pa za cca 5 ur, narejeno mora bit pa v štirih urah. 
    • O, Apatinca si pil.... 👍😉 
    • Moj je tudi bil super. Letnik 2008, 14 let, 250.000 km, ko sem ga prodal. Dizel, super utečen in na regionalnih cestah si ga vozil pod 4 litri porabe. Je pa normalna uporaba in avtoceste na koncu pokazala okrog 6 litrov na 100. Samo na žalost je pri dveh otrocih in otroških sedežih današnjih standardov postalo malo tesno vse skupaj. V Mazdi zdaj je ravno prav, ko se vsi nabutamo noter za družinski izlet.
    • Eh, ko ljudje na telefon pogledajo se to takoj vidi. Ko grem peš čez mesto je to v vsakem drugem avtu. Se kar zamisliš.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.