Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Mazda Rolls Out New Version of Brand Symbol from Japan Mobility Show 2025

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ker smo vseeno upali, da je bil to le prank oziroma prvoaprilska.

33112_1.png

Napisano
pred 31 minutami je etcho napisal:

Oblikovalci karoserij obvladajo, oblikovalci logotipov, sedi 1!

HVALA BOGU! :D Predstavlite sei da bi blo obratno.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Logotip se da odstranit... hvala bogu. Boljš prlepit tam značko dveh zajčkov k seksata.

Sicer pa če realno pogledam, se mene to ne bo dotaknilo, ker glede na trende pri Mazdi in forsiranje SUV-ov in nekih kvazi ktajcev, je zame zelo verjetno moja trenutna Mazda žal zadnja Mazda, ki sem jo kupil. Pač gremo drugam, ni druge.

• Všeč 1
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Logotip se da odstranit... hvala bogu. Boljš prlepit tam značko dveh zajčkov k seksata.

Sicer pa če realno pogledam, se mene to ne bo dotaknilo, ker glede na trende pri Mazdi in forsiranje SUV-ov in nekih kvazi ktajcev, je zame zelo verjetno moja trenutna Mazda žal zadnja Mazda, ki sem jo kupil. Pač gremo drugam, ni druge.

Kar pojdi na omenjeno Škodo, imajo zelo lep logo... 🫣😉

Napisano

Emmm, pa sej ni logo glavni problem. Problem Mazde ratuje usmerjenost na kupce, ki se vse prevečkrat počutimo, kot da bi nam radi vsilili impulzivni nakup ne pa nakup, kjer bi se medili ob želji za nekim izdelkom. Ja žalostno, da zadnje čase več tega filinga dobim pri Škodi, kot pri Mazdi. Žal, Mazda je nekoč znala poslušat kupce in njihove želje, zdaj pa samo posluša šum šelestenja denarja. Vprašanje koliko časa še.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.