Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Problem je mnogobolj večplasten kot ga tu nekateri zelo preprosto predstavljate. Dokler bodo na cesto metali ljudi zgolj in samo zato, ker so si omislili otroke, do taklrat se nam slabo piše. Pa ne govorim o dogajanjih v privat sektorju, ampak o javnem sektorju. -
A tej so ta pravi? https://trgovina.hobyles.si/izdelek/rocna-dleta-narex-z-lesenim-rocajem/ Jaz bi naročil posamezne in le tiste, ki jih res rabim. Pa cena se mi zdi v redu. Ja, do sedaj sem jih brusil na okroglem brusilniku , pa potem na brusnem kamnu in na koncu sem jih poliral. A mislim, da bi se jih dalo s tem tvojim strojčkom bolje nabrusiti.🤔
-
Ko pa imajo mladi pari raje psičke. Ko so pa "tok prisrčni, pa tko neproblematični". Ja, otroci so strošek . Pa sebi ne morejo tolko privoščiti. Ubožčki. Se mi kar smilijo.😭
-
Moja Mazda, isti paket opreme 👍: Drugačen način osvajanja kupcev WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Trenutno najmanjši križanec v ponudbi japonske znamke zaznamuje kombinacija dobrih voznih lastnosti z uporabnostjo, ki jo prinaša... Spodaj so komentarji podobni kot v tej temi, nekam znani... 😀 LP
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)