Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ene 2 tedna nazaj sem z novimi gumami in s 750Wh baterijo naredil 42,8 km in 968m višincev, vozil večino v emtb. ostalo mi je cca 15% baterije. Čez poletje in s prejšnimi gumami mi je ostalo okol 23-25% baterije ista tura. Se pa konkretno pozna če so temperature pod 0. Gre kr pošteno po bateriji. Kje pa imaš kolo shranjeno? Moj je v kleti. včeraj sem montiral termometer od vremenske in lahka spremljam temperaturo. Temperatura čez noč ni padla pod 11°C tako da bi moralo bit čist ok za prezimit. Tud ko imamo zimske fure nikoli nisem dal kolesa polnit takoj ko sem prišel s fure ampak šele kak dan ali 2 kasneje da se baterija aklimatizira na ''sobno temperaturo''
-
Meni se to tudi včasih zgodi ko se zarosi steklo ali tam kjer je kamera. Čez čas je potem spet vse bp.
-
Matrične led žaromete imam nastavljene na avtomatiko (Mazda CX-30, letnik 2019), do sedaj mi je delovalo vse brezhibno, včeraj zvečer pa se peljem po Tacenski cesti in mi začnejo nasproti vozeča vozila "blendati". Pogledam na armaturo in vidim, da imam vklopljene dolge luči pri vklopljeni avtomatiki led matričnih luči (ki so se včasih umikale nasproti vozečim), preklopil sem na ročno upravljanje. Kaj bi lahko temu bilo vzrok, avto ki je sicer garažiran sem imel zunaj na mrazu cca 4 ure. Je mogoče to vzrok, sicer pa imam napovedan za konec decembra letos redni servis pa tam povprašam.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)