sigmund3x Napisano 24. december, 2025 Prijavi Napisano 24. december, 2025 Hej, na Mazdi2 (2015) sem moral danes odklepati z analognim ključem. Na kratko: Zjturaj sem želel odkleniti avto, pa so smerokazi lepo pomežiknili, vendar pa se avto ni odklenil. Poizkusil sem ene 3x odklenit/zaklenit, pa so samo smerokazi žmigali, drugega nič. Potem sem odklenil avto s ključem, in poikusil še 1x? Nič. No, potem sem pa samo prižgal (mogoče za 15 sekund - vem, to ni baš dobro) in ugasnil avto. In je normalno zaklenil, odklenil, ... Ima kdo kako idejo? Akumulator? Kaj drugega? LP P.S.: sem nov tule... sem iskal po topicih, pa ni bilo obljavljeno še nič podobnega Citiraj
Boss Napisano 24. december, 2025 Prijavi Napisano 24. december, 2025 Takega primera še nismo imeli tu gor na forumu, tako da vprašanje, če bo kdo vedel pravi odgovor. 1 Citiraj
sigmund3x Napisano ponedeljek ob 13:29 Avtor Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:29 On 12/24/2025 at 8:29 PM, g.Wankel said: Akumulator. TNX, res je bil kumulator... Sem potem zjutraj pomeril in je bil na 11,8V... Nisem pa na to pomislil, ker je vžgal brez težav. Je pa zanimivo, da računalnik prej odklopi odklepanje, ki je precej majhen porabnik. Po drugi strani pa je spet precej logično. Avto precej laže odkleneš z izpraznjenim akumulatorjem (imaš fizični ključ), kot pa ga vžgeš... 4 1 Citiraj
x-layer Napisano ponedeljek ob 13:44 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:44 pred 14 minutami je sigmund3x napisal: TNX, res je bil kumulator... Sem potem zjutraj pomeril in je bil na 11,8V... Nisem pa na to pomislil, ker je vžgal brez težav. Je pa zanimivo, da računalnik prej odklopi odklepanje, ki je precej majhen porabnik. Po drugi strani pa je spet precej logično. Avto precej laže odkleneš z izpraznjenim akumulatorjem (imaš fizični ključ), kot pa ga vžgeš... Lahko bi avto vsaj kaj javil... 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
etcho Napisano ponedeljek ob 15:09 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:09 Pred eno uro je x-layer napisal: Lahko bi avto vsaj kaj javil... Kot recimo razprite denarnico... 1 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.