Skoči na vsebino

Mazda.com novice (ENG):Organizational and Personnel Changes

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem preveril pa me ni zraven... tko da. Kogashisha Shusuoka

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Slepec pomotoma vstopi v bar za lezbijke, si najde prost stol za šankom in naroči pijačo. Čez nekaj časa se zadere k barmanu: - "Ej, bi želel slišati dober vic o blondinkah?"   V lokalu nastane smrtna tišina. Z nizkim hripavim in grozečim glasom se oglasi ženska, ki je sedela pri šanku poleg njega: - "Preden začneš z vicem, mislim, da bi moral nekaj vedeti! Točajka je blond, jaz sem visoka meter devetdeset, imam črni pas v karateju, ženska poleg mene je dvigalka uteži in je blondinka, ženska na drugi strani poleg tebe je profi rokoborka in je blond, ven-baciteljka je prav tako blond! Zato, frajer, dobro premisli. Si še vedno želiš povedati tisti vic?" Slepec malo pomisli in odkima: - "Ma ne, ne da se mi ga petkrat razlagat..."
    • Ne, s šnopsom.    Prbit k lajšta...
    • Servis je imel v načrtu to menjati, ko bo redni servis in si še ni nabavil novega. Da je FucksWagen vmes še enkrat prišel "v bokse", ni bilo v načrtu, zato še niso bili pripravljeni...
    • Mogoče se varnosti pas na Fordih redno kvari, pa zato spada pod redni servis. 😄
    • Ta servis je polom.   Za to vozim Hyundai-ja do 3. servisa, ker pač takšnega odnosa ne bom trpel.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.