Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• @47:00 in naprej si poglej,in boš videl kako globoko "v riti" smo.   Okoli sivilje pa...na komando je jemala najdražje kredite,samo,da ne pride trojka. To pa za to,ker če bi nas reševala trojka,bi morali obelodaniti vse podatke nazaj do "juge", in bi prišlo ven,da so nas pokradli za (takrat) 3,5 letne proračune. Torej nič nas ni šivilja rešila....zadolžila nas je čez glavo,rešila pa lopove,ki nas še danes kradejo...   Glej še enkrat tukaj:    
    • Saj niso neumni, da bodo dovolil še en mandat lažnjivega kljukca...
    • ... ta je pa dobra , za crknit 😀... vse je imel že v nulo splanirano 3 leta nazaj, ko je v igro lansiral Logarja, pa zamenjal vodstvo NSi in dodal še 2 stranki pod pragom, pa se menil s kocko, se zmenil s Stevanovičem. A mislite, da si je govor ob izvolitvi Stevanovič napisal v 5-ih minutah?    "saj samo čaka in gleda,kaj se dogaja" ... to bi po mojem bolj veljalo za Goloba. 😀          
    • Olje je pa enako za menjalnik in motor vidim. Si kupil 10W-30?
    • Desni Orban je pokazal kako uničiš državo pod odstvom desnice s tajkunizacijo. Pred njegovim vodstvom je bila Madžarska 4. na lestvici tranzicijskih držav. In ko je Janšev najboljši prjatu prevzel vajeti je Madžarska strmoglavila na 9. mesto v BDP-ju med tranzicijskimi in se komaj še drži pred Romunijo in Bolgarijo. Ja desne avtokratske vlade so živ hudič in mi smo tik pred tako v Sloveniji.   In jaz sem zadovoljen, da odrežemo tole popkovino Jajo-Orban pa da se slučajno ne bi zgodil madžarski scenarij z ustavno večino, ki si prilagodi volilni sistem, kar bi jajo strašno rad ponovil tudi pri nas. Kdor ne ve kako to zgleda naj si malo pogugla. Je zanimivo in skrajno alarmantno.     Ima priložnost in naj vrne Madžarsko na pot demokracije začenši s spremembo volilne zakonodaje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.