Japs Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Pozdravljeni. kako čistite ta sredinski zaslon ker nikakor ga ne morem očistiti da ne bi bilo ostanek sledi probal stelex najboljs je slo z sonax robcki za stekla ampak to ni to nevem a je to ena čudna plastika gor a je prejšni lastnik z kaksnem maxibrilom šprical al kva nimam pojma 🤷♀️ hvala lp Popravljeno pred 1 uro od Japs Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Meni to deluje kot poškodovan ali pa razslojevanje. Imam podobno na digitalnem fotoapratu. 1 Citiraj
Japs Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro Ne poskodovan ni ziher zdaj sem probal z vlazno krpo mal ceta pa je veliko boljše ampak še vedno so sledi ampak je veliko boljše Citiraj
Janez007 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro (urejeno) Predvsem jaz bi pazil, da ne bi popraskal plastičnega zaslona ... navadni papirnati robčki s celuloznimi vlakni niso OK. Topla destilirana voda s kapljico detergenta za posodo, rahlo podrsaš s bombažno krpico ali novo "čudežno" krpo, obrišeš in še enkrat samo s toplo destilirano vodo ponoviš. Po potrebi ponoviš. Kakršnakoli krpa, ki pade na tla, nikoli več ni za to uporabo, ker se vanjo ujame kakšen mikro oster kamenček in je potem krpa brusni papir. Popravljeno pred 9 minutami od Janez007 1 Citiraj
Japs Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro Zgleda da mi je uspelo navadna vileda vlažna malo ceta pa fajn očistit potem pa takoj obrisati do suhega z mikro krpo 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.