Lada Wankel
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Janez in Micka praznujeta trideseto obletnico poroke. Pa gresta na sprehod po domačem kraju in obujata spomine... - "Micka, se spomniš - tukaj na tem placu, ko zdaj stoji hiša - tu je bila veselica in sva se midva spoznala!" - "Seveda se spomnim Janez, kako bi pozabila...". Pa gresta dalje. - "Micka, se spomniš - tukaj, ko je zdaj asfalt - tu je bilo grmovje in sva se midva prvič poljubila!" - "Seveda se spomnim Janez, kako bi pozabila...". Pa gresta dalje. - "Micka, se spomniš - tukaj na tem pašniku - tu se ni pa nič spremenilo. Se spomniš Micka, kaj sva tu prvič počela?" - "Seveda se spomnim Janez, le kako bi pozabila..." - "Micka - glej, nobenega ni v bližini - kaj ko bi midva še enkrat poskusila, da vidiva, če je še tako lepo kot pred tridesetimi leti. Si za to Micka moja...?" Micka je za to... - "Micka! Ti si pa ja veliko, veliko bolj živahna kot pred tridesetimi leti!!" Micka močno drgetajoč: - "Janeeez; prrrrred trrrrrrrrrridesetimi leeeeti tuu ššššeee ni bilooooo eeeelektričneeega passstirrrja....."
-
V antikvariatu sem kupil zelo staro knjigo ter v njej našel recept za izgon hudiča. Potem sem nabavil žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari, jih zmešal in skuhal, kot je treba, se namazal pod pazduho in po stegnih in pošprical stene v stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z ženo, nakar je ona v besu zapustila stanovanje. Tako da stvar načeloma deluje...
-
Zakaj ni več vicev o Mujotu in Hasotu? Sta šla vlamljat v banko pa sta namesto v sef vdrla v elektro omarico...
-
jah sigurno manj nevarno za ostale udeležence pa zasvoji tudi manj..
-
Danes se samo še starih vicev spominjam... Med obiskom v psihiatrični bolnici v Begunjah raziskovalni novinar vpraša direktorja, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli na zdravljenje. - "Zelo enostavno je. Postavimo ga pred kad, polno vode, in mu damo čajno žličko, skodelico in vedro ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni kad." - "Če prav razumem: tisti, ki je normalen, začne vodo zajemati z vedrom..." - "Ne, tisti, ki je normalen, izvleče zamašek z dna kadi. Želite sobo na vzhod ali na zahod?"
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.