Labi - blinker
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jp, mi pa takole danes, jutri je pa nov dan, ki bo zgledal nekaj podobnega.... 🫣🙃😉
-
Komot, pa uno Marijino vnebovzetje tud lahko ukinejo, če si upajo. Ko je Janšari zadnjič ukinil 2. januar kot dela prosti dan, sem tistih nekaj let obvezno jemal dopust al pa ure za 2. januar in bil frej. Ne bo en manipulativni lažnivi koruptivni kaplar men odrejal kdaj bom frej in kdaj ne. In če bo govno tole ponovil bom pač počenjal isto - ni panike.
-
Pa si ti @Alex sploh prebral komu se bo splačalo... Ja Blažu Brodnjaku (ta bo dobil 650.000€ več letno, kot zdaj) in Jožetu Colariču. Vsi ostali bomo dobili več ali manj prst v rit, nimamo mi v Sloveniji tako visoko plačanih strokovnjakov, da bi sploh padli v najvišji razred. To kar so razlagali so le pravljice za naivneže in drugo čredo. Sej bomo fasal ZUJF 2.0 zarad tega in tud po penzijah bo padalo, tako kot je v predprejšni JJ vladi. Si pozabil? Je pa neki debilnosti še zraven, da bo šlo verjetno na Ustavno sodišče - verjetno zaradi renehanja delovnega razmerja, ko dopolni delavec pogoje za penzion. Aja pa tole desno nabijanje kakšno luknjo so dobili je zgolj in samo nabijanje. Uradni ekonomsko finančni podatki pravijo takole v primerjavi s koncem JJ tretje vlade leta 2022 in zadnjim letom Golobove vlade: Raven inflacije : 2022 -10,3% 2025 - 2,7% Povprečna neto plača : 2022 - 1.207Eur 2025 - 1.626Eur BDP na prebivalca : 2022 - 26.966Eur 2025 - 33.062Eur Javni dolg v % BDP : 2022 - 72,8% 2025 - 67,6% Zmanjšan javni dolg, povečan BDP, za več kot 400€ višje povprečne neto plače. Ja ne vem, res smo trpeli pod Golobom.
-
Takih, ki si na pošteni način zaslužijo mesečne plače v petmestnih številkah ni veliko… Je pa debata izpita k brezvezna… Več kot očitno je, da eni slepo verjamejo vsemu, kar preberejo ali slišijo …
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.