Komar
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na današnji sončen dan (na dan volitev)sva z Etcho-jem izbrala zanimive traile v okolici lepe vasice Kubed. Hkrati sva preizkusila še njegov nosilec za kolesa. Dva e-MTB-ja lepo stojita na njem. Tu Imajo eno izmed najlepših prog za MTB na obali. Na poti sva se srečala še z dvema E-Mtb manijakoma in smo vsi štirje nekaj časa uživali v spustih po odlično pripravljenih progah. Naj pa opozoriva vse tiste, ki hodite v naravo, da so naše prijateljice kače že na planem. Tako sva sredi makadamske ceste pri vračanju na začetnk točko spusta opazila približno 70cm dolgega navadnega modrasa. Je pa drugače bil priden in čisto pri miru.🤗
-
Prav nič 'po novem', to se je začelo kmalu po tistem, ko sem kupil BTjca - sem si zapomnil, ker so še mene zezali, če sem BTjca kupil s kakšno podkupnino in kdo mi jo je dal. Mislim, da se je to začelo nekje 2013 ali pa 2014. A ti veš, zakaj je Kajn ubil Abela? Ker je stare vice pravil...
-
Lastniška struktura | Petrol WWW.PETROL.EU Petrol je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovinskih združb.
-
To se dogaja le pri nas. V okoliških državah teh problemov ni. Sin je prejle tankal na Hrvaškem dizel. Tam ni nobene panike. Pa tudi cena je podobna naši. Ko omenim,da so pri nas pijavke in lopovi na vseh področjih pa vik in krik.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.