COBO Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Nekje na relaciji Stegne - Lj center - Lj vi? mi je odfrcala tablica LJ @ 28-3AG Ce jo kdo slucajno kje zasledil naj proisim sporoci. Hvala Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Marko_mx-3 Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Oprost ker si bom tvojo temo mal sposdu Pa jaz jo tudi pogre?am LJ B0-033 izgubljena na relaciji Ra?ica-Dom?ale Citiraj
uklopko Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 pozor!!! Jaz pa tablice mam..pogre?am pa avto!!!! ok malo ?ale!!! upam da se bo na?el keri ki bo vedel kam ta tablice pa?ejo!!! Vso sre?o Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Violet Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 ali se je med samo vo?jo dogajalo kaj neobi?ajnega? npr. pri rde?i lu?i, ko ?aka? v koloni si se dotaknil sprednjega avtomobila ali pa avto za tabo zadnjega dela. v tem primeru lahko zgubi? tablico. ?e se spomni? kje se je dogajalo kaj nenavadnega med vo?njo, pojdi po isti poti in tudi glej (poglej) po robu cesti??a, sigurno ?e vedno kje le?i. To se je meni zgodilo in ko sem vrnila po isti poti, je v bli?ino tistega kri?i??a?e vedno le?ala ob cesti??u. Citiraj
madmax Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 jaz nebi na va?em mestu kej preve? upal. Po?akej 3 dni pol pa na upravno enoto po novo. Citiraj
LabiGT Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 stane cca 4000 sit (nova namrec) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
janik Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Meni sta pa odfr?ali obe hkrati! In to kar na parkiri??u. Novi sta bili okoli 8.000 SIT. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Marko_mx-3 Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Ja jaz sem ?el mal v ??planine?? z avtom in sem ene parkrat mal podrajsal, pa je ?el kolega naslednji dan gledat pa ni ni? na?el pa ?e mal sem se tam vozu ko sem se pol vozu in tud ni bilo. Sej ni drugega kot mi je ?al telih tablic ker pol bom moral imeti pa ta nove (bljak) pa ?e zanimive cifre so Citiraj
Strom Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Po celov?ki iz centra, za tavelkim petrolom na semaforju desno, do konca, na desni je IPS. Zavije? desno in na IPS parking, pogleda? malo po travi in pred vhodom je ponavadi kar zajeten kup?ek tablic. Ponavadi jih ukradejo s parkiranih avtomobilov, grejo na petrol tankat, ne pla?ajo, in zamenjajo nazaj na tistem parkingu. Tajnica je v?asih enkrat na mesec poklicala policaje, da so jih odnesli. Ali pa ko se jih je dovolj nabralo (10-15). LP Citiraj
COBO Napisano 2. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Hvala vsem za info. Sicer mi pa tko ali tko ni bila tablica vsec :> Sem sel po poti in je nisem nashekl ampak je bla pa kr guzva po celovski. Bomo ze preziveli. Citiraj Mazda Mx-6 2.0i 16V mnjam mnjam - GONEMAzda 6 - 1.8TE - penzijamobile - HELLO Optimizacija spletne strani
Marko_mx-3 Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Najbolj? da si spredaj brez kot imam jaz v podpisu narejeno, no sedaj je tudi na avtu tako, sam mal cvikam zaradi dolo?enih gospodov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.