David Napisano 16. junij, 2006 Prijavi Napisano 16. junij, 2006 Zgleda da bo/je Nismo zmagovalec! Mater ma je res lep..... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Feel free....
Symon Napisano 16. junij, 2006 Prijavi Napisano 16. junij, 2006 Zgleda da bo/je Nismo zmagovalec! Itak. A je kdo dvomil? Ampak ve?ina ga ne bi poznala, ?e ne bi bilo F&F in 2F&2F... Ne morete verjeti kak?ne lokalni fanti?ki potem ven me?ejo:"bi uvozil enega zbitega" Aha nima? tut za zbitega ne ke? ?e manj pa za popravit "Kolk ima to motor, 3.0?" Ne, samo 2.6 "Mater bi uvozil enega iz tujine" Aha samo ne vedo ljudje, da so bili ti avti delani LE za japonski trg... Vse ostalo je le Import in imajo volan na desni. Citiraj
LabiGT Napisano 16. junij, 2006 Prijavi Napisano 16. junij, 2006 bi mogu bit tih sam ne bom ta nissan je prav grd...res ful grd mogoce je res hi-tec ampak kaj ko ma zgresen dizajn Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 16. junij, 2006 Prijavi Napisano 16. junij, 2006 bi mogu bit tih sam ne bom ta nissan je prav grd...res ful grdmogoce je res hi-tec ampak kaj ko ma zgresen dizajn A Nissani imajo dizajn? Jah Nissani na splo?no niso neki eye-catcherji... Imajo pa zato druge pluse. Citiraj
mlubej Napisano 17. junij, 2006 Prijavi Napisano 17. junij, 2006 Skyline... ime pove vse Lp Citiraj BASKETSIM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.