Skoči na vsebino

ponočnjaki

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kod da je denar vse na svetu :P:hohoho:

Res da ma trava samo 8 kalorij, sam za hrano pa useen rab? dnar :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

• Odgovori 1,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Tok pa ?e dobi? ?e ne pa ma? ?ihte ki za 5 min straha dobi? veliko veliko denarja

sam k ne vzemajo za redno :hohoho:

Kaj da ne, prjav? se na socialno pa ti najdejo tak deu za redno, sam da se te znebijo :hohoho:

Letim spat, no?ko usem :danzoman:

POZOR!

Napisano

:hohoho::hohoho: ko ko ko ....dak!!!:D

jas pa mel rx-9

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ne ?eeee!!!!!

Danes ?e ni blo risanke konec!!! :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ne ?eeee!!!!!

Danes ?e ni blo risanke konec!!! :D

uf ce bos na danasne risanke cakal pol se dollllllllllllllllllllg ne bos spal

Napisano

uf ce bos na danasne risanke cakal pol se dollllllllllllllllllllg ne bos spal

odvism kere risanke je caku!!!! ene je ze zamudu!!!! :hohoho:

podpisrqrf.jpg

mazda teka teka in se razspaca

lite feltne pa ostanejo doma!

Napisano

Vidim da niste ni? gorki :D No pa lahko no? grem v Mi?ale

si pa zgoden jaz bom su pa zaj enkrat!!!! :P

podpisrqrf.jpg

Napisano

A ni tale del sam za pono?! :ne vem: :D

kaj pa ce je tvoja noc v bistvu cez dan??? :ne vem:

podpisrqrf.jpg

Napisano

A ti si to kao pokonc?!?e bi jaz pr babi spal nebi spal ?e ve? kaj mislim!!!

Oooooooooooo bi bi, ?e bi bla od babe mt doma ;)

POZOR!

Napisano

a je to ovira :P

Je zato ker ona no?e k je mt doma :D

POZOR!

Napisano

kaj pa ?e vrate zapreta :D al pa najdeta bolj primeren kraj kot je pralni stroj v kopalnici :D al pa uste zama?ita :D al pa vzame? klju?e od avta in se greta malo pelat al pa na sprehod v naravo, al pa ... bi se lahko nadaljeval v nesko?nost. mo?nosti je kar nekaj :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

bi se lahko nadaljeval v nesko?nost

Pomota ali stvarnost??? :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

kaj pa ?e vrate zapreta :D al pa najdeta bolj primeren kraj kot je pralni stroj v kopalnici :D al pa uste zama?ita :D al pa vzame? klju?e od avta in se greta malo pelat al pa na sprehod v naravo, al pa ... bi se lahko nadaljeval v nesko?nost. mo?nosti je kar nekaj :D

Kot sm ?e nekje drugje napisal, sem ?e v gozdu, v dvigalu, v avtu, v prenosnem wc-ju, v kleti, za merkatorjem...bottom line: Ko je mt doma ni sexa ker ji ne pa?e in pika :D

Se pravi doma use odpade...avta nimam...pono? sredi Dom?al mi ni do sexa, ?e bi ?la do mene nimam svoje sobe...ti ?e kj na?tejem???

POZOR!

Napisano

Kot sm ?e nekje drugje napisal, sem ?e v gozdu, v dvigalu, v avtu, v prenosnem wc-ju, v kleti, za merkatorjem...bottom line: Ko je mt doma ni sexa ker ji ne pa?e in pika :D

Se pravi doma use odpade...avta nimam...pono? sredi Dom?al mi ni do sexa, ?e bi ?la do mene nimam svoje sobe...ti ?e kj na?tejem???

Sami izgovori raj? re? da ne da :P

Napisano

Pomota ali stvarnost??? :P

nadaljeval - mislila sn besedno zvezo ali pa ... :D tak da ni pomota :D

@nisde: kaj pa hotel al pa motel? :D zaj ko je toplo tui kak senik (malo romantike pa to). sicer pa ?e bi njej al pa tebi bla huda sila bi se ?e nekaj na?lo :D

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kje te je pa servis prišel samo toliko? Sem se pred nakupom pozanimal informativno na Avtotehni Vis in je “servis”” cca. 230 EUR, z menjavo zav. olja pa cca. 330 EUR :(. Še ena zadeva, ki mi ni všeč: moči polnjenja ne moreš omejiti na avtu. To sem sicer rešil na polnilnici, ampak vseeno.   Glede MG4, se strinjam. Jaz sem vozil z večjo baterijo in je avto prišel brez subvencije 33.000 EUR. Za 23.000 EUR bi bil dober nakup. Ampak vsakemu svoje ;).   PS: si kaj preverjal stanje baterije? Mazda ima to odlično narejeno kar online: https://www.mazda.eu/en/state-of-health/# Očitno črpajo podatke iz servisa. Moja je bila lani na 96%.
    • Bom se jaz dodal svoja videnja. Predno sem se odlocil za mx-30 sem sprobal še kar nekaj ostalih električarjev. Zoe, mokka, id3, tudi mg4 med drugim. Edina resna prednost mg4 pred mx-30 je bila večja baterija. Mobilno aplikacijo npr. Ima tudi mx30. Kar je mene zmotilo in odvrnilo od mg4 in ostalih zgoraj naštetih je kvaliteta izdelave in uporabljeni materiali napram mazdi. Tukaj je res vsaj dva koraka spredaj. Res ne vem kje najdejo to cunga lunga plastiko🤣, ki jo zadnja leta vgrajujejo predvsem v električna vozila. Da bi se odločil za mg4 bi moral biti kar precej cenejši, kar pa takrat ni bil. Seveda je na koncu bila glavna skepsa velikost baterije, ki mazdi res ne gre v prid. Ampak za drugi avto pri hiši narediš kratko analizo kolikokrat ga npr. rabis za več kot 150km v dnevu. V večini primerov se izkaže, da zelo malokrat oz. nikoli. Pri nas se polni doma na navadno vtičnico, kjer se itak preko noči večja baterija sploh ne bi napolnila. Polni se pa vsak dan oz. vsak drugi dan odvisno od relacij ki jih naredimo. V bistvo je kot mobilni telefon😀 in čist vredu funkcioniramo.   Kar se tiče servisov je res na vsako leto, sicer čist brezveze. Kao pregled vozila in filter kabine. Cca 60e ter zamenjava zavorne tekočine na dve leti cca 85e, kar tudi nepotrebno. Večino časa itak bremzas z rekuperacijo. Dokler je v garanciji pač voziš na pooblaščenca, kasneje se lahko znajdeš po svoje. Jaz sedaj se čakam na menjavo motorckov ogledal v garanciji, sicer delajo, vendar se včasih prav matra z zapiranjem. To bodi pozoren pred iztekom garancije. Pri gumah nisem nič opazil večje obrabe. To je odvisno od stila vožnje.
    • Pohvalno, da si vztrajal in nanizal toliko. kilometrov. Lepa tura je ta od Sečovelj do Grožnjana. Tebi bo všeč, meni je po Parenzani dolgočasna, ker se nič ne dogaja na njej. 🤗 Je pa Grožnjan lep za pogledat. Priporočam. Ko boš naslednjič na obali te vabimo, da greš z nami, da vidiš malo gozdove in pravo Istro od znotraj. Samo je priporočljivo polnovzmeteno kolo. 😊
    • Nekateri pač zaupajo vsemu, kar jim uturijo. 😉
    • Glej-kaj te pa stane,da pogledaš ta video? Saj jaz sem nekdaj tudi tako mislil...pa se do smrti učimo. Ja res je-veliko tonskih tehnikov tudi tako misli...res je pa tudi,da so največji grešniki za slab zvok ravno tonski tehniki...pišeš o komprediji itd...-točno to!   Poglej si video,pa se bova po tem dalje pogovarjala...upam,da ti ne bo padla krona z glave😅  Kralj je nag!
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.