-
Zadnja sporočila
-
Ni važno...sedaj si kriv,in to je to...kar navadi se....isto kot doma...ne veš za kaj,pa si kriv😂😉 Pač si lih "pri roki"...
-
Samo na enem telefonu smo ga razmajali, ostalo vse služi, kot mora.
-
Ena od četrtka. Nad Vitovljami je edino naravno jezero v Vipavski dolini (Vitovsko jezero). Voda na izviru je pitna.
-
Jaz sem vzel wireless, ker mi je sama miška fajn po obliki in je malenkost večja, verzije s kablom pa ni. Logitech G pro 2 Lighstpeed. Tale stran mi je top za primerjavo mišk po velikostih in oblikah, če še komu kdaj pomaga Logitech G502 X Lightspeed vs Logitech G Pro vs Logitech G Pro 2 Lightspeed - Mouse Comparison - EloShapes WWW.ELOSHAPES.COM Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs! Kar se pa stolov tiče pa tudi malo obupavam zadnje čase. Absurdno se mi zdi, da bi moral dans očitno dat 700€ in več za en je#*n stol, da bo kolkor tolk normalen. Rabim pa 2 🙄 Pa še to ti razni Ergolesi in podobni prodajajo kitajske stole, ki so na Aliju 250-300€. Nočem nekih vesoljskih, racing oblik, zgolj udoben in trpežen stol, ki ne škripa, nima prekratkega sedala, previsokega hrbtnega dela in se ne razmaje po pol leta. Poskusu sem že 2 različna stola, ranga 200€ in razen, da zgledata fajn, je totalna žalost. In zdej odlašam s stoli, ker se bojim, da bo drago, ampak ista žalost, kot pri omarah. A je omara 70e ali pa 400e, je poponoma isto sranje od kvalitete.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.