Mazda323 Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 ma? folijo sm zato da se not oz. vn ne vidi? - ?e je navadna ti bo s?asoma zbledelazelo kvalitetna je GLASS GARD - ?e vas zanima si preberite pod tem naslovom. Od Foliateca bo zbledala ja.... Ne kar nekaj na pamet prosim, kar nima? na ?ipah nalepljeno Citiraj
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Boj?,pozabi na mafine,Ally je samo glasna..... Ally..... pa dobr,..?e ti neb nardila takrt posebno dostavo v MB bi ?e razumela da bevska?,..tko pa.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 pa dobr,..?e ti neb nardila takrt posebno dostavo v MB bi ?e razumela da bevska?,..tko pa.. Se pa vidi? onega smajlija spodaj no...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Se pa vidi? onega smajlija spodaj no...... bo? ti vidu unga smajlija ne manka ti dost Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Grozi??? Si kje blizu? Pol sn ?e lahko malo glasn! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. avgust, 2007 Prijavi Napisano 20. avgust, 2007 Grozi??? Si kje blizu? Pol sn ?e lahko malo glasn! js nikol ne grozim Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 21. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 js nikol ne grozim Vidva pa tud vsako temo izkoristita za "zakonski prepir". Halo, to je tema "temnenje stekel", kar pomeni, da vama posodim svojo mazdico, pa se kar notr zmenta, zdej k se noter bl mal vid . Aja... pazita na sede?e... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Vidva pa tud vsako temo izkoristita za "zakonski prepir". Halo, to je tema "temnenje stekel", kar pomeni, da vama posodim svojo mazdico, pa se kar notr zmenta, zdej k se noter bl mal vid . Aja... pazita na sede?e... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 21. avgust, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 ?e vem... Pokollyssa in Allypoko Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 ?e vem... Pokollyssa in Allypoko OMG!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Violet Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Od Foliateca bo zbledala ja.... Ne kar nekaj na pamet prosim, kar nima? na ?ipah nalepljeno kaj jaa; povej, katere priporo?a? in katere ne sicer p Boj?, sploooh ne zgleda tak slabo Citiraj
Mazda323 Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 Ne bom govoril na pamet katere priporo?at in katere ne... Ker sem ?e marsikaj sli?al na druge folije kak?ne so in kateri "majster" ti kako naredi... Tako da ti lahko do sedaj samo dobre izku?nje napi?em z Foliatecovo folijo, katera se mi zdi zelo dobra... Pa ne se razburjat prosim Citiraj
poky Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 ?e vem... Pokollyssa in Allypoko He he,dobro si to trofo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 21. avgust, 2007 Prijavi Napisano 21. avgust, 2007 ?e vem... Pokollyssa in Allypoko bravo bojc,zaj ju bomo tako klicali Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Bobi,kaj bi ti rad ?e kdaj na pir ?el z mano al ne?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Bobi,kaj bi ti rad ?e kdaj na pir ?el z mano al ne?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Kaj je tu ?udnega? ?tajerci gremo pa? v?asih na pir ne,tak ko se vi tam v LJ dobite pa grete na drinko. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 ja ma mi deluje tvoja izjava kukr gro?nja, da ne bo pira Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Se tudi je! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 o ti pacek Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Pa saj jaz zaj prvi? "kao" grozim,ti pa skoraj vsak dan komu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Pa saj jaz zaj prvi? "kao" grozim,ti pa skoraj vsak dan komu! ?e mal pa bom teb za?ela pazi se sej ve?,..4 ?rtice pa to Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 ja ja ,..sej,..zdj se bo? pa delu da si blond Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 22. avgust, 2007 Prijavi Napisano 22. avgust, 2007 Sem res bolj ja kot pa ne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.