Se pravi, da smo tudi pri skirojih pri prvi uri v avto-šoli:
Voznik mora hitrost vožnje prilagoditi razmeram na cesti, lastnim sposobnostim in stanju vozila.
Ampak očitno je to prehuda znanost za mnoge...
Most imam v spominu, da so ga že menjavali fantje tule na forumu na tej GH generaciji in je nekih 400E, če se ne motim (lahko bi Scream kaj povedal iz prve roke), zglobi ne morejo biti nek silni strošek, ostalo pa tudi ne bo takšna groza, predvidevam.
Tule vidim težavo, da če se avto proda v stanju "brez tehničnega", bo vreden KURCKEJ, medtem ko v primeru tega vložka bo verjetno brez težav deloval še nadaljnih 5 ali več let. To je moj pogled.
P.S. lahko pa vprašam dr. Pelka kako bi se lotil in za kakšno vsoto, ker je pa le maček za mazde.
Tepih obvezen, kot so ostali rekli je pa veliko odbojev, ce se bos sprehajal po sobi med glasbo bos slisal razlicne 'odtenke' tonov.
Jaz bi razmislil o dveh zvocnikih za teboj za niveliranje surrounda. Ikea srednjeveske zavese ta tezke tud pomagajo
Ce das pa studijsko peno na stene mas pa zmago, pa se deres se lahko med igranjem
Pa saj ni tezko videti ali s polnim tankom naredis 300 ali pa 450 ob enakem rezimu voznje (grob primer)
Pa saj Tilen ni napisal kje se je vozil...od servisa. Ce stojis na mestu, al se cjazis v mestu je to cist normalno. Ce se je pa peljal normalno je pa mal žejno....
Je res je potrbno biti previden👍
Dodal bi le to, da če se voziš po mestu kjer je veliko pločnikov v kombinaciji s kolesarskimi stezami so problem ti robniki, ki so pogosto prekinjeni na cestišče! Nekje so visoki celo več kot 3-4cm in če imaš nek bolj osnovni skiro se lahko že pri 10km/h ubiješ! Jaz se večinoma vozim po relacijskih kolearskih, ki so lepo urejene le na šuder na ovinkih je treba pazit.Ja, treba je pazit in se dobro zavedat kaj voziš in kako se v danih okoliščinah peljat, da je čimbolj varno.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.