rupart80
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Haha, tale članek pa zmaga na polno: - Kacin je šel po gobe...🤣😂 - naslednjih 6 tednov je ključnih 😅😂🤣 Kacin šel po gobe, hudo poškodovanega ga je odpeljal helikopter WWW.ZURNAL24.SI Naslednjih šest tednov bo ključnih.
-
Ne vem kaj bi vi reševali pri 300 na uri in počeni gumi? Ne vem če se da kaj veliko. Še posebej, če govorimo o vsakodnevnem povprečnem vozniku. Guma je pač guma. Proizvajalec avtomobila nima nič z njo. Lahko so Linglongčingčong ali pa najboljše renomirane znamke - odločitev posameznika. Edino super športni avtomobili, ki ne vem kakšne hitrostne rekorde podirajo (400 km/h in več) in so tudi za na cesto homologirani - tam gre gor samo en tip gume, kakor sem zasledil. Ki je bila razvita pa s sodelovanjem obeh - proizvajalca avtomobila in proizvajalca pnevmatike. Sicer ne morem soditi, kaj je imel ta osebek na Tesli, samo spet smo tam, kjer večina avtomobilskih debat vedno konča - z boljšo gumo je najlažje in najceneje dvigniti preformanse avtomobila. Sem spada tudi aktivna varnost. Pasivna je že drugo - tam se že vse mečka.
-
In vendar se premika... Je obnova Kanina vse bližje? "Ne vidim več nobenih zapletov!" - Robin WWW.ROBIN.SI Šestdeset milijonov evrov državnih sredstev v prihodnjih treh letih in zasebni vlagatelj – to sta ključna temelja, na katerih naj bi vendarle stekla dolgo priča Ampak spet s tujcem. Kaj Slovenci ne znamo delat s svojim in zase?
-
Pri vsem skupaj pa... Ja, peljal je hitro, to je res. Razneslo je pnevmatiko, tudi to je res. Ampak, če sem prav informiran, ima ta model Tesle elektromotorje kar na osovini. In ko je pnevmatika počila in je začelo vse skupaj opletati, je teža naredila svoje in jih odtrgala ven, zaradi česar je zadnja osovina blokirala. In to je zadevo samo še poslabšalo. Toliko o Euro NCAP in podobnih, ki testirajo varnost vozil in o njihovih zvezdicah... Kajti, če bi bila konstrukcija drugačna in bi zdržala tak dogodek pa da bi se gume na zadnji osovini normalno vrtele, bi možakarju ob izdatni pomoči elektronike mogoče uspelo vse skupaj varno ustaviti...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.