Skoči na vsebino

The Art of RX-8

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

SI ziher da niso fake, ker majo volan na napa?ni strani ?? :hohoho::hohoho:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Angle?i vozijo po levi in imajo volan na desni; na napa?ni strani kot mi :D

Malte?ani so isti vse delajo narobe, ?e okrog kro?nih kri?i?? se vozijo v levo. :blink:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

vse narobe.........??

Kaj pri sex-u pol najprej ven dajo pol pa not??? :(

n? jasn!!!

:D:D:D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Angle?i vozijo po levi in imajo volan na desni; na napa?ni strani kot mi :D

Zgleda da je bil joke......ki ga nisem razumel sramezljiv

Glede na to da imajo volan na desni (pravilni za njih) strani mi ni bilo jasno kaj bi bilo tukaj napa?nega.....eh! :ph34r:

• 3 tedne kasneje...
Napisano
?zmeden? Sploh nisn vido,gdaj so se mi tote "mrhe" vla?le gor po mojem avteku.... :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Sestro mila - ?e dobr da ne bo kak?ne izmed tak?nih stroj?kov na sre?anju, pol ?e dva tedna ne bi mogu spat! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ma ja,samo ne vem ?e ni ReDevil mislo nekaj druga,kaj "ni ve?" na teh slikah... :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

No sicer pa se poky res prika?e, ker glede njegove udele?be sem rahlo skepti?en, se mi zdi da se vztrajno izogiba sre?anjem! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

No sicer pa se poky res prika?e, ker glede njegove udele?be sem rahlo skepti?en, se mi zdi da se vztrajno izogiba sre?anjem! <_<

Jao men,ti sploh ne ve?,kak rad bi jaz ve?krat pri?o na kako sre?anje,samo kot sn ?e tolkokrat omeno,izbira datumov le teh,je za mene skrajno bole?a,neprijazna....ker kot zakleto takrat delam! :( Zaj nedeljo pa ziher pridem,se lahko zanese? na mene,samo glej da bo? ?e sam pri?o! :P

Ti?a vun!!

Napisano

Ma ja sej vem, kako je u slu?bi, delat mor? takt ko te napi?ejo in to je to, razen v primeru da si ti tisti ki drugim pi?e? urnike, ampak takih bud?otov pa ni prov velik na forumu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Nice! :rispekt: ?eprav mi ?rna ne sede najbolj,mi je ta prav v?e?! :bravo:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Bosta pa T2 in Telemach dvignila cene čez en mesec. Zakaj obadva omenjam, ker se bliža združitev. Pa nekaj let naazaj sem spizdil s Telemacha, ker jim je bilo vseeno da v Lj nimamo optike in da se jim na splača vlečt do individualnih hiš.    Je prišel T2 povlekel optiko pa sem od takrat njihov, zdaj pa očitno bom spet nazaj pod Telemachom.
    • Jest imam Hankook, po ene 30k km profila se cez glavo. Moram rect da za ta denar je dobra guma
    • Je pozabil, da smo imeli veliko požrtijo in dve leti helikopterskega denarja. Račun vedno pride in to se je vedelo že takrat - ameri radi pravijo "there is no free lunch"    
    • Za Alexa ni druge opcije kot biti pod nekom in mu vdano služit. Najraje bi videl, da smo pod Italijani, ker oni so baje najboljši. Avstrijci so tud OK, EU situacijo tud sprejme, da nam Švabe odrejajo pot pa čeprav so novi bolnik Evrope.   Vse bi dal, sam, da ne bi bli Jugiči nazaj al pa bohnedej Rusi. Pa kljub temu, da zadnji dve opciji sta 99,99% nemogoči. Ne vem ampak tako razmišljanje in strah pred nemogočimi ima tudi v mediciji svoje latinsko ime.
    • Ja, Nexen je požrlo po praktično 35 tisoč - robove pomoje že po 20 tisoč   Tukaj bodo GY definitivno dlje zdržale
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.