- 

Zadnja sporočila
- 

Pogovarjajo se Francoz, Američan in Slovenec o varanju svojih žena. Pa pravi Francoz: "Jaz si vzamem nedeljo fraj in ženi povem, da grem na službeno pot. Nato ji sledim povsod, kamor koli gre, s kom se vidi ... Vse zvem." Američan pa pravi na to: "Ma daj, jaz plačam privatnega detektiva, da ji sledi, in mi prinese slike, izvode telefonskih pogovorov, vse zvem, kdaj, kje, s kom ..." In končno Slovenec: "Ma kakšne budale sta vidva. Prvi troši denar za detektiva, drugi se skriva in išče ženo ... Jaz enostavno grem na teraso zjutraj, v samih spodnjih gatah in s kavo, zagledam sosedo preko ceste in zakričim: "Kje si, kurba?" Ona pa meni nazaj: "Kaj? Jaz kurba? A tvoja žena pa s tistim, pa onim ..." In mi vse pove..."
 - 

There are the normal ( . )( . ) the silicone ( + )( + ) the perfect (o)(o) Some are cold (^)(^) and some belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large ( o Y o ) the very small (.)(.) and the asimetrical (•)(.) We love them all! Post this message on your wall and say ┌П┐(◉_◉)┌П┐ to breast cancer!!

- 

Priporočeno sporočilo