Skoči na vsebino

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V Nem?iji sem sprobal koliko gre in je GPS kazal 205 po ravnem ve? pa nisem upal ker je bila ?e kar gu?va na cesti (po prospektu je kon?na 204). Mislil sem koliko sem hiter, pa sem se moral nonstop umikat.  Je pa m6 karavan dizel l.2004, takrat je imela prevo?enih okrog 150000 km (realnih ????).

• Odgovori 551
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Kolegi, a kaj priganjate svoje konjicke?

Jaz V6 doslej se nisem pelju preko dobrih 180kmh, naj bi jih pa imela se kake 40 do 50 na zalogi, vsaj ce gre tem lastnikom verjeti tule:

http://mazda626.net/topic/20302-top-speed/page-5

nevem, ?e sm ?e kdaj reku, js sm svojo 323f spravu na 230km/h po ?tevcu, pa je blo ?e lufta :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja. Preko PCIE se dobi. Tiste stare lowbudget gpu so bile tudi v izvedbi brez power connectorja in si jo priklopil samo na pcie. Moja 3070ti ima 310W TDP recimo.
    • Moje zimske Hankook  imajo to sezono tri leta. In so kar precej obrabljene (še posebaj spredaj). 🤔 Prevoženih imajo nekje 32000. Izgleda,da jih bo potrebno za drugo zimo menjati. Hm, te zimske kar hitro pobira.
    • Včeraj prišle pnevmatike...DOT 0124🤨...ajd,je bila itak najnižja cena...pa glede na to,da jih bom vozil 3,max. 4 leta,bo še OK🙄...me res zanima,kako se držijo🧐...bom poročal. So pa isto Made in Germany kot že prejšnje-prva generacija Sport Maxx RT,katere imam zmeraj za forda.   Zimske bom pa kupoval poleti...ciljam na Pirelli,ker so me te,katere imam trenutno na CX-5 (Scorpion Winter) izjemno pozitivno presenetile...da vidim,za kak cvenk se bo dalo dobiti Scorpion Winter-2...če pa ne bo šlo po planih,bom pa tudi tukaj prešaltal na Dunlop...sem že pred leti imel zelo dobre izkušnje z njihovimi zimskimi.
    • Zakaj imajo Francozi Eifflov stolp?   Da lahko splezajo gor in gledajo, kako Nemci avte delajo.   Problem je samo, ker ne vidijo dlje od Opla...
    • Prijatelja se pogovarjata: - "Moram ti povedat eno dobro in eno slabo novico." - "Povej najprej slabo." - "Tvoja Micka se seksa takrat, ko si ti v službi." - "In kaj je potem sploh dobra novica?" - "Dobro seksa..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.