Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kaj je samozavest?

Ko ti ga ženska pol ure vleče in ti ne vstane, pa jo vprašaš:

- "A to se ti večkrat zgodi?"

• Haha 4
  • Začuden 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Pride stara naglušna babica k doktorju in reče:
- "Doktor, ko bi vi vedeli, kako mene boli tu pa tam, pa to in ono..."
Ugotovi doktor, da babici v bistvu nič ni, samo EMŠO je visok pa ji priporoča:
- "Nona, vam manjka kura C-VITAMINA."
Pride babica domov, pa jo deda vpraša:

- "Kaj pravi dohtar, žena"
Nona pa:

- "Kaj pravi? To, kar že sama dobro vem: da potrebujem kurac in liter vina... "

serviser.gif

Napisano

Janez pri ljubici, nažigata kot zmešana, vse se trese... Naenkrat se odprejo vrata, vstopi njen mož, pravi Brdavs, visok dva metra, 130 kg, ujame nesrečnega Janeza, ga odnese na balkon in vrže iz štirinajstega nadstropja. Medtem, ko pada, Janez razmišlja:

- "Bedak, kaj za koji kurac mi je bilo treba tega? Imam super Micko, trop otrok, avto, plačo,... Eeee, bedak!"

Pod stolpnico so komunalci grabili listje in ga nametali v prikolico ter se ravno peljali tam spodaj - in Janez tras na mehko. Vstane, otrese listje s sebe in reče:

- "Eeee, kakšne neumnosti jaz serjem, ko se malo ustrašim..."

serviser.gif

Napisano

Zaljubljena ženska pošlje SMS z veliko ljubezni na mobi njenega ljubljenega:
- "Moja ljubezen,
če spiš, mi pošlji svoje sanje,
če se smejiš, mi pošlji tvoj nasmeh,
če jočeš, mi pošlji svoje solze.
Jaz te ljubim!"

In moški odgovori svoji ljubezni:
- "Moja ljubezen, kakam... Želiš, da ti kaj pošljem?"

serviser.gif

Napisano

Zdravnik: "Gospod, vi imate 92 let, Vaše dekle pa samo 21. Ali veste, da je lahko pogosti seks vzrok nenadne smrti?"
Dedek: "Ko jo jebe, pa naj crkne, če ne zdrži..."

serviser.gif

Napisano

Janez se pijan vrača domov. Micka že z vrat kriči na njega:

- "Pijanec, zdaj prihajaš domov, svinja pijana,..."

- "Čakaj malo, Mici. Povej mi, koliko krat sem te ta mesec kresnil?"

- "Šestkrat. Pa kaj?"

- "In koliko krat sem se napil?"

- "Ja, zdaj drugič."

- "Pa, pička ti materina, zakaj me potem ne kličeš 'jebač' in ne 'pijanec'?"

serviser.gif

Napisano

Sinko ponoči vstane, ker ga je iz postelje nagnala žeja. Pride v spalnico staršev in najde očeta in mamico pri "igricah".
- "Oj oi oi....tudi jaz bi se igral konjička" zavrešči malček in že je na očkovem hrbtu. "Hi konjiček....gremo v mesto..." poskakuje mali pobalin na očkovem hrbtu.
Oče se počuti nekoliko nelagodno, vendar sprejme igrico, saj očitno sinek ni opazil pravega bistva zato vseeno nadaljuje z ljublje...khmmmmm, z ježo v mesto...
Čez čas, ko začne mamica pospešeno dihati, stokati, grleno vzdihovati in zavijati oči, zakliče sinček:
"DRŽI SE OČI, TLE JE NAJBOLJ NEVARNO MESTO, TUKAJ VEDNO OBA S POŠTARJEM PADEVA NA TLA..."

serviser.gif

Napisano

Prodam tica.
Je spuščen do tal, fi tiča je zadosten, da je deležen pogledov obeh spolov, ima vgrajeno hard duty pumpo za extra long lift tako doseže trdoto v polni dolžini, zraven dodam se 2 priveska in enega konja. Zadeva je stestirana in zdrži celonočno šponanje...

Prodam najboljši ponudnici.

P.S: bjonde odpadejo zaradi neznanja upravljanja z njim...

serviser.gif

Napisano

Na podzemneni železnici se ob pozni uri pripelje vlak in vstopi moški. Na vagonu ni nikogar, razen neke ženske. Vlak pripelje skoraj do zadnje postaje in moški stopi do ženske in ji reče:

- "Gospodična, nocoj boste seksali."
Ženska začudeno pogleda in vpraša:

- "Kako pa to veste, ste morda jasnovidec?"
Moški odgovori:

- "Jasnovidec nisem, sem pa močnejši od vas..."

serviser.gif

Napisano

Moje sanje so, da bi delal v sex-shopu.

Vsako žensko, ki bi vstopila, bi povsem mirno lahko vprašal:

- "Kateri kurac pa vi radi?"

serviser.gif

Napisano

Moški je najbolj žalostno bitje na svetu! Ima seske brez mleka, tiča brez kril, jajca brez lupine in mošnjo brez denarja...

serviser.gif

Napisano

Aplikacija hoče, da določim geslo. Pa mi ne pade nič pametnega v glavo in zapišem: kurac.

Aplikacija odgovori:

Password not long enough

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.