Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Da malce stresem jezo...ne vem,kaj folku ni jasno,da na deponiji lahko zastonj pustiš gradbene odpadke brez potrebe le te odlagati v naravi. Lih tam,kamor pogosto zahajam na sprehode z psom...t.i.Gustinca med Zalogom in Lazami...je res lepa točka za psa...par km za hoditi,skoz ob potočku z par točkami za pasje kopanje in osvezitev...skoz v gozdu-senci.... In pred par dnevi vidim,da se nekomu ni dalo se zapeljati do deponije....je kar stresel nekaj od štemanja,in par hobukov že zmešanega strjenega estriha..bi ga...😡 Kakšen bukselj moraš biti,da si zmešaš preveč estriha...ajd,ne rečem,da ti ostane pol kante....halooooo-6 kant!!!🤨 (povečaj sliko).
-
Razlike so velka posledica kilaže. 🤣 Mal prevelike za njegov kolo k ima 120mm. Bi mu cist geometrijo podrlo.
-
Moje je Krompir123. Ima veliko tiskano črko pa številke.
-
Ni še zgodovina dokler sta oba na prodaj. Vedno bo en novejši, drugi starejši. Ne morejo tolko motorjev hkrati razvit na enkrat. In prav je, da je več motorjev, še več bi jih moralo biti na izbiro. Kaj bolj močnega pogrešam.
-
Sem že pozabil, kako je Formentor (je že nekaj let tega). Imam "veze". Sicer danes tudi v avtoindustriji kar bolj na škrge dihajo. Javi se mi, če boš v akciji.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.