Slivka Napisano ponedeljek ob 09:18 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:18 Kurba je najboljša trgovka. Ima robo, to robo proda in še vedno ji ta ista roba ostane... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano ponedeljek ob 09:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:41 V bistvu daje robo v najem... lahko bi se reklo, da je najemodajalka. Citiraj
Slivka Napisano torek ob 08:22 Prijavi Napisano torek ob 08:22 Se babica začne rihtat za v mesto. Ko je zrihtana, še stopi pred ogledalo, se ogleduje in na lepem se zmede: ne ve, a šele gre v mesto ali se je že vrnila. Nekaj časa premišljuje, nato sklene: - "Sprehodila se bom po dvorišču pa bom videla. Če me dedek vpraša 'Kam greš' pomeni, da se odpravljam. Če pa me vpraša 'Si že nazaj' pomeni, da sem že bila." In res, gre ven in po dvorišču. Gre prvič mimo dedka - nič. Gre drugič mimo dedka - nič. Gre tretjič mimo dedka - nič. Dedek pa medtem premišljuje: - "Kaj se pa babica tako zrihtana sprehaja tule? A sem jo že jebal al jo šele moram?" Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano torek ob 08:30 Prijavi Napisano torek ob 08:30 - Kakšna je razlika med kurbo in ginekologom? - Ni je, obadva služita s pičko. Edino kurba je bolj poštena, ker služi na svoji... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Kako se rečejo Kitajki, ki je izgubila devištvo? Himen Čao... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.