POKY car!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mihec stoji na hodniku in in skozi ključavnico gleda v sestrino sobo. Mimo pride oče, ga prime za ušesa in jezno reče: - "Kaj te briga, kaj dela tvoja sestra v sobi." - "Saj ne gledam nje. Gledam, kaj dela Boris z njo..."
-
Gre Janez skozi gozd in naenkrat pred njim tip z nabito dvocevko: - "Stoj ali pa streljam!" Janez ves zaprepaden: - "Ne streljaj, človek, naredil bom vse, kar rečeš!" - "Obrni se, sleci gate in se skloni!" Janez to naredi, tip ga zgrabi in kreše ko zverina. Ko konča, mu pa da 150€. Janez ves presenečen blekne: - "Da si prej rekel, da mi boš dal 150€, bi ti dal tudi brez tiste puške." - "Zna biti, da res. Samo potem ti ne bi tako šupak stisnilo..."
-
Sem sam pred kratkim popravljal s to original Mazdo korekturo eno pikico od kamenčka. In je kar zafrkancija, moraš imeti občutek. Dobro je da prej poskusiš na eni površini (ne na avtu), ker lahko fajn zaj... Včasih boljše da pustiš. Ker če boš preveč nanesel ali kaj vmes popravljal se bo precej grdo videlo. Vidi se sicer v vsakem primeru, važno je le da zaščitiš površino. Ta navodila od te korekture tudi meni niso bila najbolj jasna. Sem se tega držal, za Basecoat kaže (6, 7), da zmočiš gobico in stisneš, ampak meni je zbrisalo Basecoat čeprav sem čakal 10 min kot v navodilih (probal sem stisniti tudi brez močenja in je bilo malo bolje, testiral seveda nisem na avtu). Najboljše da nič ne stiskaš, počakaš samo da se konkretno posuši (par ur) in potem zadnji sloj, se bo pa mogoče videla bunkica. Če ni velika pikica (vdolbinica) po moje najbolje da naneseš samo zadnji Clearcoat, ki je v bistvu prava barva (seveda pred tem pikico v redu sčisti). Pri drugih avtih nikoli nisem imel tega Basecoat, ampak samo barva (Clearcoat, ki je v bistvu končni lak) in konec, brez zafrkancij. Mogoče res ni tako obstojno, ampak pač potem še enkrat popraviš z enim nanosom, če je potrebno. P.S. še to, ta korektura je po moje bolj za popravilo pikic, ne daljših prask, ker pri praskah težko to tako tanko naneseš in ne bo zgledalo lepo.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.