BOBI Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 a kdo pozna kakiga mojsra da dobro vari plastiko,ker mam kiler pocen tam ko je plasticen,samo cist pod robom aluminija,malo bolj tezko dostopno mesto,moram cimprej mojo v6 masino v pogon spravit Citiraj MAZDA POWER
zemir Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 a kdo pozna kakiga mojsra da dobro vari plastiko,ker mam kiler pocen tam ko je plasticen,samo cist pod robom aluminija,malo bolj tezko dostopno mesto,moram cimprej mojo v6 masino v pogon spravit Aha pol si jo ti kupil.?estitke Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2006 Prijavi Napisano 3. december, 2006 vzemi ?igumi za v va?em koncu pa res nobenega ne poznam ki bi varil plastiko, pa se jo bo sploh dalo zalotat? Citiraj
uklopko Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 Hmmm!!! Jaz poznam enega ki popravlja hladilnike!!! Samo je v lj!!!!!! meni je bila info.dana da se plastike na kilerjih glih ni najbol ?vasat!!!! Moogo?e se ti spla?a reskirat cca 40.000 jurjuza novega druga?e pa veliko lepih pospe?kov z V6 ma?inco!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 druga?e pa veliko lepih pospe?kov z V6 ma?inco!!! Sej zdej sta na istem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 4. december, 2006 Prijavi Napisano 4. december, 2006 Mare, jz sm s ?igumijem saniral hladilnik (parno lokomotivo), pa smo se pol ?e kokr tok sre?no (predvsem po?asi) prpelal iz Grosupl do Kamnka! Prov dolgoro?na varjanta pa to ni bla, ker pol sm raj? novga prjavu, ne pa flikarija! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 4. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2006 naso enga v mb,baje vse dela,tudi novega ti naredijo ce treba,grem v kratkem tja pa da vidim. Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.