qwerty Napisano 9. december, 2006 Prijavi Napisano 9. december, 2006 Tukaj lahko napi?ete koliko vozil znamke MAZDA sre?ate na va?i poti v slu?bo, ?olo,... itd. Enkrat si vzamite ?as in jih pre?tejte in povejte pa zraven ?e na koliko km. je bilo to ?tevilo. Jaz jih na ca. 3km glavne ceste v Celju na?tejem okoli 5 vsak dan Za foro sem ?tel ?e vozila: MAZDA: 4 Audi: 16 BMW: 9 Mercedes: 11 Renault: 27 To je bilo 8.12.2006. Kaj ?e? MAZDA unikat avto :mi pijemoo: MAZDA bo moj prvi avto, definitivno Sedaj ste pa ?e vi na vrsti za ?tevilke sam svoj avto ne vela zram ?tet Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 9. december, 2006 Prijavi Napisano 9. december, 2006 Zanimivo Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 9. december, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2006 ijap Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 11. december, 2006 Prijavi Napisano 11. december, 2006 Mal si preber na forumu, jaz sem neki cajta mazdurine malo bol podrobno ?tel in sicer v primerjavi s ?tevilom tojot in hondilakov, ker me je zanimal, kok je enih, drugih in tretjih primerkov japonske vrste! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.