ZMAJ in ostala banda!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pomoje moras imeti placljivo naročnino Youtube Premium, ki vključuje tudi Youtube Music ...
-
A SE KDO ZAFRKAVA?! Naša sol takoj čez mejo v Trstu enkrat cenejša kot v Kopru WWW.REGIONALGORISKA.SI V zadnjih letih postaja Piranska sol, ponos slovenskega morja, zelo prestižen izdelek na domačih...
-
Pa sej to ti dela normalno ko je povezan z bluetoothom, če pa bi rad predvajal posnetke pa rabiš tisti vmesnik, ki sem ga objavil malo višje. Poglej videoposnetek.
-
Mojstri, dajte vsaj prebrat, kaj napišem, če vam že vsebina ni všeč. @Boss: Po AC sem vozil 110 km/h ali več. In ne 100, kot si kar "iz riti" zdaj privlekel v debato. @Slivka: Lepo sem napisal, da je bilo vsaj tri ure vožnje tipa "spelji, naredi 1 do 3 metre, ustavi" in to ponavljaj "v neskončnost". Niti malo ni spominjalo na "pelješ", kaj šele na nizkih obratih. + Šel sem na Lovčen, pa mimo Nikšiča do najbolj slavne ortodoksne cerkve ... Kdor je bil tam, ve kakšni bregovi in ceste so. Enkrat sem vsaj 500 m vozil vzvratno okoli treh ovinkov v hrib, da sta me lahko dva avtobusa, ki sta prišla nasproti, obšla. In ja, v vseh teh situacijah se EV bolje obnese. Tudi sredi najbolj strmega hriba se ustavi in spelje, kot da ni nič, ozr. kot močan 4x4 ICE. Lahko pa gre naslednjič kdo z Mazda foruma s svojim ICE vozilom zraven, da bo realno sodil o vožnji, porabi, udobju itd.
-
Hey Zanima me kako bi lahko predvajal glasbo preko youtube posnetkov na android avtu. Avto je Mazda CX-5 2023 letnik.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.