Skoči na vsebino

Kako snemati glasbo iz interneta

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Samo ?e to: Kje pa dam wave output???

post-657-1170786686.jpg

Pa ?e slika ko je bil program nain?taleran na bratovem ra?unalniku:

post-657-1170787731.jpg

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

zato bom naslednji? 2x premislil predno bom komu kaj svetoval oz. pomagal ker na kuncu itaq jaz izpadem "the bad guy"..

Saj zato, itak ni prvi?. Najbolje je res biti tiho, eni smo ro ?e ugotovili, eni pa ?e ugotavljate! Objavljena slikaObjavljena slika
Napisano

Saj zato, itak ni prvi?. Najbolje je res biti tiho, eni smo ro ?e ugotovili, eni pa ?e ugotavljate! Objavljena slikaObjavljena slika

Eni pa nebomo nikol. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e ho?te d komu kej muzke posnamem, naj mi napi?e na ZS, mam namre? DIAL UP sistem in to dela ko sto zajcov, gigabajti kr letijo! :ouje::hohoho:B)

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Fajn ozadje :bravo:

Vidm da mava kr podoben okus :D

No vid? lepo da je usaj enmu u?e?! :D

Brainy ti pa le pokomentiraj to zadevo da vidm kje sm se zmotu oz. ?esa ne vem.

POZOR!

Napisano

kot vidim se ti brat ukvarja z glasbo, bi pa on to ?e moral vedet.

?e ozna?i? stereo mix in poimenuje? fajl brez presledka in z kon?nico mp3 (denis_mix.mp3 naprimer) bi verjetno zadeva lauvala

daj naredi ?e screenshot od zvo?nih nastavitev windowsa (z raz?irjenimi mo?nostmi)

Pa za sigurno ?e poglej pod options - settings ?e ima? ozna?en pravi driver.

lp

*!!!POMEMBNO OPOZORILO!!!*

Ta post ni bil napisan zlonamerno, brez ?aljivk (vsaj ne zavedno) ali kaker?nih koli opomb ki bi lahko ?loveka prizadele/u?alile, ampak z pozitivnim nabojem dobe volje - pomagati ?loveku po svojih najbolj?ih mo?eh.

Lp

Napisano

kot vidim se ti brat ukvarja z glasbo, bi pa on to ?e moral vedet.

?e ozna?i? stereo mix in poimenuje? fajl brez presledka in z kon?nico mp3 (denis_mix.mp3 naprimer) bi verjetno zadeva lauvala

daj naredi ?e screenshot od zvo?nih nastavitev windowsa (z raz?irjenimi mo?nostmi)

Pa za sigurno ?e poglej pod options - settings ?e ima? ozna?en pravi driver.

lp

*!!!POMEMBNO OPOZORILO!!!*

Ta post ni bil napisan zlonamerno, brez ?aljivk (vsaj ne zavedno) ali kaker?nih koli opomb ki bi lahko ?loveka prizadele/u?alile, ampak z pozitivnim nabojem dobe volje - pomagati ?loveku po svojih najbolj?ih mo?eh.

Lp

No hvala bom probal!

Aja, brat je neki kvazi DJ in mi je pomagu samo s tem da sem program nalo?iu na njegov ra?unalnik in je zadeva ?pilala. K mi res ni ?lo n? u glavo. Update sledi.

Lp

POZOR!

Napisano

Evo, najprej zvo?ne nastavitve, do konca raz?irjene:

post-657-1170901003.jpg

post-657-1170901045.jpg

Slika ko je zaznal signal:

post-657-1170901096.jpg

Ampak je posnetek pr?u vn popa?en, vrjetn mam kj narobe nastavlen.

Driver je Avance AC97 audio.

Pa ?e neki: kaj ko mi ta trial version pote?e, bi se vrjetn dal tud s k?nim drugim programom snemat?

Bom probu ?e v goldwave da vidm kaj se tm da narest.

?e ima? ?e k?n nasvet, ga le podaj.

Lp

POZOR!

Napisano

Zvok je najverjetneje popa?en ker ima? oni kurzor pri stereo mix na full (daj ga nekje na polovico premakni)

samo kvaliteto zapisa za posamezen format si nastavlja? pod settings ampak glede na to da ne snema? iz audio cdja bo kvaliteta 128 kbps ?ist ok glede na to da (verjetno) signal iz interneta ni kvalitetnej?i od 64 kbps.

Tak?nih programov zastonj ni, se pa dajo (nelegalno) povle?t s pomo?jo raznih p2p program?kov (emule, bearshare, limevire,... tud torrentov (mogo?e ma mininova kaj al pa kr na torrentsearch poglej) , pa tud ni pomembo ?e je ker drug saj sem ti link za tega dal ?isto po naklu?ju in ga sam ne uporabljam.

sicer pa ?e ti zadeva laufa na goldwave lahko tud tega uporablja? zakaj pa ne.

p.s. ne podpiram piratsva in ne napeljujem ljudi k kr?enju avtorskih pravic ali zlorabi bilokatere programske opreme.

Lp

aja ?e to.. vse ostale jezi?ke (razen tistega ki snema?) daj na 0 ker lahko samo povzro?ajo montje v signalu.

Napisano

Ja za motnje je res biu kriv jezi?ek, to je po?timano. Goldwave mam ?e u planu sprobat, sicer pa dost za danes ker komi gledam in je ?e res pozna ura. Uglavnm hvala ti za nasvete, sm ?e mislu da ni druge opcije kot menjava kartice. Sicer pa se mi za 15? tud ne bi svet podru, ampak ?e ni treba n? dat tok bol? (bo ve? za musko v avtu ostal :D). Pa n? bat, APZ nau n? zvedla glede tega. :bravo:

Pa? takih postaj k so men u?e? tle nimamo in je treba mal po ovinkih. No va?n da je to po?timan in grem lahko mirno spat.

Lahko no? in hvala ?e enkrat.

Lp

POZOR!

• 4 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Žal so, verjamejo vplivnežem, tik tok videom, nabijanju in predvsem tistim, ki so glasnejši. Redki so taki, ki imajo že takrat poštimane glave. In ja Golob jim ni izpolnil pričakovanj, zato izbirajo nekaj kar je kontra njemu. Do naslednjih volitev pa če JJ ne bo izpolnil njihovih pričakovanj, bodo izbirali kontra. Tko to je.
    • Jaz pa Golobnjaku najbolj zamerim to, da niso imeli jajc in progresivno obdavčili nepremičnine. Če bi jih, bi z enim korakom imeli na trgu dovolj nepremičnin in več ali manj nič praznih. Komot bi potem nadomestili ta davek s tem, da bi zmanjšali davek na plače.    Ne pomaga v Sloveniji, da delamo desettisoče stanovanj, ko pa jih nato hijene pokupijo kot naložbo in pustijo prazno. 
    • +1   Mlade ne zanima,kaj se je dogajalo pred več kot 80imi leti. Prej bi pa lahko rekel za starejše,da se jih vedno znova da speljati na led...zmeraj na iste stare parole,sam,da se dalje krade.   @Boss,če misliš,da so mladi slabo informirani,se zelo motiš...res pa je,da niso nafopani z vsem sranjem  od levih TV-medijev. Rezultat to potrjuje. Poglej zgornji video o obljubah stanovanj....nič bat-mladi niso neumni.
    • Hja sej z besedami se lahko obljubi marsikaj, a dejanja so važna. So še premladi, da bi videli ali občutili, da bo nekaj OK za njih. Pričakovanja imajo nenormalno visoka in kdor koli jih ne izpolni 100% pač na volitvah ne dobi njihov glas. Tega tudi jajo ne bo mogel izpolnit innaslednjič bodo volili kontra.   To je vedno tako na vseh volitvah. Mladi, sploh tisti, ki prvikrat volijo vedno volijo kontra trenutni oblasti pa al je leva al pa je desna. Vedno je tako in ne vem zakaj to ven vlečt kot referenco, ker mladi so najbolj nestanovitni volilci in ja na začetku vedno nasedejo nakladanju al enih al pa drugih.
    • Nisem zasledil nekih velikih problemov z njimi. Vsaj ne v tolikšni meri, da se ne bi lahko primerjali z podobnimi (tudi premium znamke) motorji.  Tudi chat nima nekih pripomb ampak le napotke  Chat:" Novi Mazdini 3.3 vrstni šestvaljni dizli (e-Skyactiv D), ki jih dobiš v Mazda CX-60 in Mazda CX-80, imajo zaenkrat precej dober ugled glede same zasnove motorja — predvsem zaradi mirnega teka, nizke porabe in navora.  Ampak: ker je motor še relativno nov (od 2022 dalje), dolgoročne slike pri 250–300 tisoč km še ni. Trenutno se kaže nekaj tipičnih “otroških bolezni”, predvsem pri zgodnjih CX-60. Kaj uporabniki in servisi največ omenjajo: DPF občutljivost pri kratkih vožnjah — če se avto vozi večinoma po mestu, zna pogosto regenerirati filter. To je klasična težava sodobnih dizlov, Mazda ni izjema.  Nekaj primerov težav s turbino in visokotlačno črpalko po ~40–60 tisoč km, ampak za zdaj ni videti, da bi šlo za masovno katastrofo.  Več kritik leti na 8-stopenjski menjalnik in podvozje CX-60 kot pa na sam motor. Prve serije so bile precej “neuglajene”.  Mazda je vmes že naredila več softverskih in podvoznih posodobitev za novejše letnike 2024/2025, zato so kasnejši primerki praviloma boljši od prvih 2022–2023.  Kar je pozitivno: poraba je res nizka za tako velik motor (realno 5.5–7 l), vrstni 6-valjnik teče zelo uglajeno, veriga namesto jermena, ni videti sistemske katastrofalne napake kot pri starem 2.2 dizlu.  Moje priporočilo bi bilo: če delaš veliko relacij in avtoceste → ta 3.3 dizel je verjetno trenutno eden boljših novih dizlov na trgu; če voziš večinoma mesto in kratke relacije → raje bencin/PHEV, ker bo DPF prej ali slej siten; izogibal bi se prvim letnikom CX-60 (2022/zgodnji 2023), če kupuješ rabljenega; obvezno preveri, ali so bili narejeni vsi software update-i in servisne akcije.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.