Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja... lu?ka se je za?ela pr?igat, najprej vsake tolk ?asa.... sem ?e enkrat klu? obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lu?ka sploh no?e ve? ugasnat (senzorje sm spucal in na?prical s kontakt sprejem)

uglavnem bremza primejo ampak lu?ka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi ?e lahko naredu da se prepri?am?

Aja pa so?alje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko ma? avto v bolni?ki :P

LP

Napisano

Ja... lu?ka se je za?ela pr?igat, najprej vsake tolk ?asa.... sem ?e enkrat klu? obrnu (al pa 5x) pa je zginla, sem mel tega dost, kupim nove pakne, zamnjem in se lu?ka sploh no?e ve? ugasnat (senzorje sm spucal in na?prical s kontakt sprejem)

uglavnem bremza primejo ampak lu?ka sveti... Je to ziher senzor? kaj bi ?e lahko naredu da se prepri?am?

Aja pa so?alje Gerega, lahk bi mi pa prodal kak ABS senzor zdej ko ma? avto v bolni?ki :P

LP

Sodelavec je imel isti problem na Micki.Na servisu so mu rekli, da so senzorji ko jih je zamenjal je bilo vse O.K. Ve? ti bodo pa povedali na?i forum mojstri :D

Napisano

ABS ti druga?e dela?

pregledat da ni kak konektor od senzorja iztaknjen in ?e ne druga?e zamenjati, samo kako ugotovit kateri ne dela pa ne vem

A na ra?unalnik se je neda priklopit pa pogledat? :ne vem:

Napisano

100 % ti je crknil senzor na enemu kolesu. Je pa enostavno po?tudirat kateri in katerem kolesu, ne rabi? nobenega ra?unalnika in testerja. :jupiii:

Ask me on ZS.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ne vem kaj bi vi reševali pri 300 na uri in počeni gumi? Ne vem če se da kaj veliko. Še posebej, če govorimo o vsakodnevnem povprečnem vozniku.   Guma je pač guma. Proizvajalec avtomobila nima nič z njo. Lahko so Linglongčingčong ali pa najboljše renomirane znamke - odločitev posameznika. Edino super športni avtomobili, ki ne vem kakšne hitrostne rekorde podirajo (400 km/h in več) in so tudi za na cesto homologirani - tam gre gor samo en tip gume, kakor sem zasledil. Ki je bila razvita pa s sodelovanjem obeh - proizvajalca avtomobila in proizvajalca pnevmatike.   Sicer ne morem soditi, kaj je imel ta osebek na Tesli, samo spet smo tam, kjer večina avtomobilskih debat vedno konča - z boljšo gumo je najlažje in najceneje dvigniti preformanse avtomobila. Sem spada tudi aktivna varnost. Pasivna je že drugo - tam se že vse mečka.
    • Zakaj hudiča bi šla dva istočasno menjati akumulator?
    • In vendar se premika...   Je obnova Kanina vse bližje? "Ne vidim več nobenih zapletov!" - Robin WWW.ROBIN.SI Šestdeset milijonov evrov državnih sredstev v prihodnjih treh letih in zasebni vlagatelj – to sta ključna temelja, na katerih naj bi vendarle stekla dolgo priča   Ampak spet s tujcem. Kaj Slovenci ne znamo delat s svojim in zase?
    • Pri vsem skupaj pa...   Ja, peljal je hitro, to je res.   Razneslo je pnevmatiko, tudi to je res.   Ampak, če sem prav informiran, ima ta model Tesle elektromotorje kar na osovini. In ko je pnevmatika počila in je začelo vse skupaj opletati, je teža naredila svoje in jih odtrgala ven, zaradi česar je zadnja osovina blokirala. In to je zadevo samo še poslabšalo. Toliko o Euro NCAP in podobnih, ki testirajo varnost vozil in o njihovih zvezdicah... Kajti, če bi bila konstrukcija drugačna in bi zdržala tak dogodek pa da bi se gume na zadnji osovini normalno vrtele, bi možakarju ob izdatni pomoči elektronike mogoče uspelo vse skupaj varno ustaviti...
    • Mazda’s R&D Project for Biodiesel Fuel Deployment Selected for Japan’s NEDO ProgramPreberi celoten članek
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.