ReDevil Napisano 15. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2007 Kva pa ?e bi se kdo obleku v geja, sam pol mora met dost ?odra u to?lu, ?e ne ga bomo proglasil za obi?no pederćino! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Napisano 16. februar, 2007 je ReDevil napisal: Kva pa ?e bi se kdo obleku v geja, sam pol mora met dost ?odra u to?lu, ?e ne ga bomo proglasil za obi?no pederćino! bort ti bi biv tako al tako najbolsi kot indijanc ker itk prov po indijansko zivis eno kuro bos pa tud ze uskubu da bos mev mal perja na glavi!!!! :hohoho Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 16. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2007 Po pravic povedan, sm ra?unu da mi bo? ti posodu tako opevano leseno ?lico! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 16. februar, 2007 Prijavi Napisano 16. februar, 2007 je ReDevil napisal: Po pravic povedan, sm ra?unu da mi bo? ti posodu tako opevano leseno ?lico! stari to je p?a u mojem casu prevec iskana pa cenejena roba da bi jo kar posoju!!! lahk sam uno kameno!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.