Skoči na vsebino

Nori japonci

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ko sem prvi video pogledal sem mislil napisat zakaj ne naredijo malo ve?jega robota ki ple?e...potem pa kliknem drugi video in sem si ?e premislil :P

tole z androidi pa bo samo ?as ko bodo pri?li med nas ljudi in jih bo skorajda nemogo?e lo?it od pravega ?loveka...hudo bo ?e posebaj ko bodo tile androidi ven vidli kot neke lepotice ;)

Napisano

ko sem prvi video pogledal sem mislil napisat zakaj ne naredijo malo ve?jega robota ki ple?e...potem pa kliknem drugi video in sem si ?e premislil :P

tole z androidi pa bo samo ?as ko bodo pri?li med nas ljudi in jih bo skorajda nemogo?e lo?it od pravega ?loveka...hudo bo ?e posebaj ko bodo tile androidi ven vidli kot neke lepotice ;)

tele androide bo pa ?e ?akal :D zdaj so roboti na nivoju zelo majhnih otrok in ?e to rabijo veliko procesorske mo?i

za pri prvem film?ku me zanima koliko ?asa so jih programiral :D in ?e bi dal komad dal na pavzo kako bi bili pol usklajeni po ritmu :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Guma naj bi bila ena taka, ki je bila odpoklicana, a možakar ni spremljal odpoklicev in ni vedel...   Goodyear Eagle F1 SuperSport...
    • Haha, tale članek pa zmaga na polno: - Kacin je šel po gobe...🤣😂 - naslednjih 6 tednov je ključnih 😅😂🤣   Kacin šel po gobe, hudo poškodovanega ga je odpeljal helikopter WWW.ZURNAL24.SI Naslednjih šest tednov bo ključnih.  
    • Ne vem kaj bi vi reševali pri 300 na uri in počeni gumi? Ne vem če se da kaj veliko. Še posebej, če govorimo o vsakodnevnem povprečnem vozniku.   Guma je pač guma. Proizvajalec avtomobila nima nič z njo. Lahko so Linglongčingčong ali pa najboljše renomirane znamke - odločitev posameznika. Edino super športni avtomobili, ki ne vem kakšne hitrostne rekorde podirajo (400 km/h in več) in so tudi za na cesto homologirani - tam gre gor samo en tip gume, kakor sem zasledil. Ki je bila razvita pa s sodelovanjem obeh - proizvajalca avtomobila in proizvajalca pnevmatike.   Sicer ne morem soditi, kaj je imel ta osebek na Tesli, samo spet smo tam, kjer večina avtomobilskih debat vedno konča - z boljšo gumo je najlažje in najceneje dvigniti preformanse avtomobila. Sem spada tudi aktivna varnost. Pasivna je že drugo - tam se že vse mečka.
    • Zakaj hudiča bi šla dva istočasno menjati akumulator?
    • In vendar se premika...   Je obnova Kanina vse bližje? "Ne vidim več nobenih zapletov!" - Robin WWW.ROBIN.SI Šestdeset milijonov evrov državnih sredstev v prihodnjih treh letih in zasebni vlagatelj – to sta ključna temelja, na katerih naj bi vendarle stekla dolgo priča   Ampak spet s tujcem. Kaj Slovenci ne znamo delat s svojim in zase?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.