Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Tisto je bilo čisto na začetku…. In so potem menjali nekaj… da je malo bolje… ampak se vedno bi lahko bolje… če je slaba cesta, ni fajn občutek… ali pa čez “ležeče policaje” … Je bilo podvozje pri moji prejšnji CX-5 boljše… Menda eni menjajo vzmetenje in dajo Kona ali nekaj podobnega… Sam se nisem odločil, ker je to dodatni strošek … in nevem če je jurja dovolj…
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Poznam ljudi (predvsem desno usmerjenih), ki zaradi omejene širine uma ne presegajo delitve levo desno. No, tebe ne poznam, si pa med njimi. -
Pozdravljeni, Na mazdi 6, 2013, G145 se mi pri prvem speljevanju, ko je avto mrzel dogaja, da avto "buta", ko pohodim sklopko in jo ponovno spustim, težava izgine in avto spelje normalno. Dogaja se bolj pogosto, ko so zunanje temperature nižje. Kot bi bilo nekaj narobe s sklopko ali menjalnikom. Včasih se mi pri vožnji tudi zatika v 4. prestavo ( bom menjal olje v menjalniku na naslednjem servisu). Ko je avto ugasnjen, se sliši škripanje, ko se pohodi sklopko. Je imel kdo podobne težave? Avto ima 122k km, se mi zdi malo prezgodaj za menjavo sklopke. Bolj sumim na potisni ležaj in košaro, vendar če bo potrebno bom menjal komplet. Lp Ale
-