Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Poznam. Reševal na Hyundai-ju s komunikacijo po elektronski pošti in zahrozil z vračilo kupnine, če pridem z odvetnikom, ker me bo stal več kot del. Na 1x smo uredili v tednu dni. Oceno sem dal 3 in napisal kaj so me vozli vamo tamo. Ni me Hyundal poklical ne poslal opravičila. Servisu sem označil, da ne želim, da me oni pokličejo.
-
Prvič slišim, da imamo na CX-30 vgrajeni alarm. Kolikor vem je serijsko samo blokada motorja, ki pa ne tuli in ni v smislu kot alarm in kot na tem video. To je verjetno dodatna oprema, ali najvišja oprema Takumi ali za kaki drugi trg ?. Po moje je to za ameriški trg, ker npr. tam imajo tudi odpiranje vseh štirih oken naenkrat, v Evropi pa ne... Kolikor sem preveril do sedaj bi potem morala biti na ključu še tipka za izklop alarm senzor (glej spodnjo sliko) in vidno na tem video, .... Izklop/vklop alarma na video, ko pritisne spodnji gumb, ki pa ga pri meni ni na ključu, je samo gumb za odpiranje, za zapiranje in za električni prtljažnik (višja oprema). Potem bi moral biti v tem primeru še četrti gumb za alarm. Sem pa preveril v Slo konfiguraturju in tam je res pri vseh modelih, tudi osnovnem Prime line pod Varnost navedeno Protivlomni alarmni sistem, to pa mi ni jasno, ker na ključih ni tipke alarm številka 5 po sliki, verjetno imajo narobe napisano? Sergeja, ali je na tvojem ključu spodnja tipka številka 5 za alarm kot v tem video in priloženi sliki? Pa še spodaj navodila za izklop senzorja, preveri...
-
Od Magoče CX-30 · Napisano
Pri nakupu CX-30 sem bil zadovoljen s prodajalcem Avto Močnik. Pri po prodajnih aktivnostih pa niti ne. Me že moti osnova- obljuba, vas bomo poklicali v roku 14 dni, pa od tega ni nič. Potem ponovno, vas pokličemo čez en teden. Pa spet nič. Ne vem no, kot da jih moram klicati in prositi, dajte no odpravite napako v garancijskem roku. Vsakič po nakupu ali servisu pa že v salonu pove, da bom dobil od Mazde za izpolniti anketo in da je ocena 8 že slaba. Oceno sem dal 5, še to je preveč. -
Imamo malico, jaz in sodelavec svinjsko pečenko, dve sodelavki vsaka svojo ribo. Pa jaz poskusim (in še ratalo je) in vprašam sodelavki: - "Zakaj pa stiskata limono po ribi?" Ena prav vzvišeno, kot, a res ne veš tega: - "Zaradi okusa. To naredi boljši okus." - "No, vidiš, svinjina tega ne rabi...""
-