hidravli?na sklopka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, ampak to ni primer za odločitev o obdavčevanje premoženja. Če goljufajo in manipulirajo mora nekdo drug ukrepat. In zdaj recimo vezat obdavčevanje na take mejne primere ni glih produktivno, ker nikoli ne boš mogel naredit sistema, ki bi bil 100% pravičen do vseh. Lahko če so vsi pošteni, če pa niso pa ...hja, sej vemo kako to gre.
-
Js sm se samo zato registriral, da lahko vsem in vsakomur povem, da v BTC nikakor ne hodit. Globoko sem prepričan, da je uporabnik Janez007 ali tehnično nevešč ali pa je kar gospod Brane (vodja poslovalnice) sam. Delo je totalna šlamparija. Tako, kot je nekdo v tej temi že napisal, si lahko stranka samo ŽELI, da bi se držali uradnih navodil. Enkrat sem jim navodila prinesel NAPRINTANA V BARVI, Brane pa brez pomisleka reče, da oni imajo neko posebno orodje in se tega ne rabijo držat. Ko sem prišel iskat avto, sem videl škodo na avtu, ki je točno posledica neupoštevanja Mazdinih navodil. Enkrat sem dal na zavarovalniško popravilo avto po udarcu s srno, ker so mi na zavarovalnici rekli, da je menda pooblaščenec najboljša izbira. Počen odbijač, rahlo zakrivljen blatnik, sponke oblog med blatnikom in gumo polomljene. Vse to sem zabeležil in jih na to opozoril. Nazaj sem dobil avto z novim in na novo pobarvanim odbijačem, ostalega niti povohali niso. Ampak sem rabil avto nazaj čimprej, tako da se nisem kregal. Ne vem, kje naročajo dele, ampak cene so včasih tudi 10x toliko, kor stanejo ORIGINALNI DELI pri drugih trgovcih. Za en kolesni ležaj so mi hoteli zaračunat 500€, plus 4 ure dela. "Neoriginalni del" je prišel pod 300€. Sam sem ga zamenjal v dveh urah za 60€, pa sem to delal prvič. Da ne govorim o vžigalnih svečkah, ki jih zaračunajo 40€ po kosu. Kaplja čez rob je bila, ko sem rabil del, ki ga drugje nisem mogel naročiti. Vprašam, če ga lahko naročijo oni, ja, super, dobim predračun, plačam. Potem en teden nič od njih, grem tja, noben nič ne ve o naročilu. Brane je na dopustu. Naslednji teden končno dobim šefeta, mi reče, da niso vedeli, da sem plačal---HALO!!? Meni pa avto medtem stoji na dvigalki. Počakam še en teden, da je del končno naročen in dostavljen. Brane mi ga osebno izroči. V odgovor, da kako bi se oni počutili, ker bi zaradi take šlamparije en avto na dvigalki stal toliko časa, reče Brane, ko odhajam skozi vrata: "Lej, sori, kaj naj rečem." Ne pogled v oči, ne stisk rok, ne zares opravičilo, kak popust lahko samo sanjam. Tja pelješ avto, ker ti je ravno blizu, pa ker sam ne znaš šravfat, ali pa nimaš kje, ali nimaš orodja itd. Če BTG ne bi bil tako nesposoben, se nikoli ne bi naučil, ker ne bi imel razloga. Tja greš kupit dongfenga, to je pa vse, kar tam lahko počneš. O Mazdah, kaj šele nekdanjih BMWjih, popravilih, ravnanju s stranko, tam nimajo pojma. Podobno zgodbo mam od mnogo let nazaj, ko sem še kot mladič vozil dizel Opla, pa sem ga peljal v avtohišo Moste. 240€ za popravilo lučke motorja, tj. "menjava" grelne svečke. Samo da svečke niso zamenjali, ampak so ta staro odlomili, v nastalo luknjo pa samo naslonili novo svečko.
-
Prodam 2000L cisterno za kurilno olje. Kvadratna ozka izvedba. Dolenjska.
-
Sem tudi sam videl kar nekaj 6-k že na avtovleki. Bojda sta bili dve od treh dino motorji. In ne, nisto bile rdeče. 😉
-
Danes sem videl izjemno redek prizor. Bojda najboljši avto na svetu - na avtovleki. Šlo je za premijsko rdečo "soul red" Mazda 6 karavanko. In ne, ni bila videti karambolirana ... Zelo verjetno je bila dizelsko gnana.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.