BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 kaksno?brez slike si tezko predstavljam Se strinjam. Brez fotke n? ne verjamemo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 V tem primeru pa? slabo za vas Aja pa punca je ?e zelo simpati?na in ful za hece, tko da res u?ivaaam! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 jaz imam v sluzbi eno blondo pa eno crnolasko...skoz v stiklih...hude do konca pa se skoz mi dajejo za jest tud aja nimam slik Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Sama gofla vaju je Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
bbilder Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Niso ve? v "va?o" dvorano spustil to se spovnem ja da mi je denis reku drga? glavno se je dogajalo itak pred in po brucu Citiraj
LabiGT Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Sama gofla vaju je evo iz sluzbe fotke.. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Labi, ne podcenjuj me... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Skoraj bi verjel, ker je zravn gumarska firma Citiraj
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 to se spovnem ja da mi je denis reku drga? glavno se je dogajalo itak pred in po brucu Mah ?koda k uni retarderani varnostniki niso nazaj spu??al Bomo se pa naslednji? mal bl organizeral pa je Va?n da si u?ivu Jst sm pa biu skor skoz na tehna?i, in je blo noooooro Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
bbilder Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 ?e se ?e iz ?enskami hvalite naj ?e jaz dodam torkovo zbirko:) dve rde?elaski?(ena mal bl vijol?na), ena bjonda, tri rjavolaske, ena ?rna, pa vrjetn sm ?e kej pozabu in to denis si ti zamudil Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 bilder mal pazi se bo fant ?e obesil ko se bo tolk ?ru da ni ?el tja Citiraj
LabiGT Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 denis je mel srecanje z unim prijateljem iz domzal...domzalskim jorgom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
bbilder Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 bilder mal pazi se bo fant ?e obesil ko se bo tolk ?ru da ni ?el tja Pol pa raj ne poka?em slik Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 slike lahko poka?e?, da bomo mi videli kaj si ujel Citiraj
bbilder Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 slike lahko poka?e?, da bomo mi videli kaj si ujel jest sm zgleden ribi? in spustim ribe nazaj v morje s to sem pa domov od?el:a se jo vid? mi je pa baterije zmankal lih ko sta se dve za?eli me?kati, in to pa mene najbol ?re ostale fotke pa res niso za javnost Citiraj
BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 He, he, tako se dala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 He he,dedcu se je odpililo zaj.....se prav. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 He he,dedcu se je odpililo zaj.....se prav. Ne? ve? se nebom ?paral Citiraj
Boss Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Va?n, da ima? roke vedno na pravem mestu za bolj?i handling Citiraj
Catya Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 matr vola fantom se me?a....k da je pomlad emmmm katka pa je dans postala tetka! smo dobili Lenarta peesmo, en dan bi po?akal, pa bi mel ?e enga ?korpijona Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Boss Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Bravo, ?estitke zate tetka in seveda star?em... ampak ubogi otrok a res ni blo nobenga druzga imena?Lenart - lena rt :ne vem: Citiraj
Catya Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Bravo, ?estitke zate tetka in seveda star?em... ampak ubogi otrok a res ni blo nobenga druzga imena?Lenart - lena rt :ne vem: hehe, hvala uh ob takmu fotru kot je moj bratec mislim, da bo podru te stereotipe mislm, da je blo vodilo to, da sta izbrala eno tako fajn slovensko ime pa tud lepo pa?e k prvi ne?akinji, ki je Laura Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Alex Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Bravo, ?estitke zate tetka in seveda star?em... ampak ubogi otrok a res ni blo nobenga druzga imena?Lenart - lena rt :ne vem: Kje jih pobira?? Citiraj
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 ?e se ?e iz ?enskami hvalite naj ?e jaz dodam torkovo zbirko:) dve rde?elaski?(ena mal bl vijol?na), ena bjonda, tri rjavolaske, ena ?rna, pa vrjetn sm ?e kej pozabu in to denis si ti zamudil N? bat Bilder, se me babe izogibajo k da sm sam satan v ?love?ki obliki, tko da nism n? zamudu No ja, va?n da si ti upeu Sj bo ?e prilik da se gre skp vn, sploh pa ?e bo? dost pogosto v lj :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 Dans pa dobim za cev viknd na obisk deklino, ki mi bo (med drugim) tut zidarski asistent, pri fugiranju kamna! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.