Allyssa Napisano 17. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2007 mah zastonj upam, spet je ?tartal k ena baba... avtobus si kup pa turiste okrog preva?i, butl finski no pa ?e kk?na izjava s piknika bi sm pasala,.. npr, MUHE S PAPRIKO (?tajerska specialiteta) pa poky pa Boss sta mela skoz ene fore,..?koda da sm blond da si jih nism zapomnla Marko: kaj so to za ene ?udne jagode? Boss: a ti si jih pojedu al kaj? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 @Marko: "ej vi k badminton ?pilate, a nam vrnete ?ogo" Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 18. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Labi Pokyu: Pohorski Sampras Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Ja v soboto je padlo kr nekaj dobrih izjav za to temo.... Res ?koda,da nimamo fotografskega spomina,da bi si lahko vse zapomnili. Samo med najbolj?imi potezami pa je blo ziher tvoje (Ally) "seciranje" ubogega pi??anca...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2007 aha uno u stilu "ma so me zadavl, oskubl, zapakiral, in ?e spekl,..ampak to kr pa Ally po?ne z mano je pa preve?" no na konc ga je pa Lajka dokon?ala in skupi s perutni?ko je ?la ?e skor moja roka u njeno goflo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. junij, 2007 Prijavi Napisano 18. junij, 2007 Ma se te je bla ?e navajena,ko si jo tolko bo?ala,pa nafotrala si jo tudi za 3 dni naprej! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 ki po Boss-evih izra?unih nanesejo 2000? letno ?e se uni?i en lopar na teden... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 19. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Ma dobro no,?enska je malo pretiravala...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2007 Ma dobro no,?enska je malo pretiravala...... kera ?enska? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. junij, 2007 Prijavi Napisano 19. junij, 2007 kera ?enska? A si mo?ki al kaj??? :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2007 ma ja...sej je poky isti, sam se dela fin...jaz sem pa tak, kako bi reku, ne radodajka ampak radovzejka Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Bosti Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Napisano 20. junij, 2007 Haha! Za suzzy ne morm re?t, da je cipa, ker jo vozim samo js...je pa ke?pi?ka!!! ?e ne dam, ne dobim! Citiraj
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2007 matr je vro?e,..sm ?la mal hvatat braun bojo k bazenu pa sm hitr spizdla ?e mal prevoda prosim avtor se pritozuje nad vrocino, ker se je hotel izpostavit soncnim zarkom in pridobiti malo rjave barve pri bazenu, ampak je stisnil rep med noge a bo ok aha, jaz pa gledam kak?no bojo (take ko imajo na morju za privezat ?olne) je uhvatila v bazenu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2007 la?naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I feel your pain sisterI don't feel your pain brother Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Napisano 21. junij, 2007 webasto za mazdaseboss: ceprav je zacetna investicija kar visoka, na koncu boste prihranili kajti se posledicno zmanjsa poraba goriva komar: z webastom raste koncna hitrost za celih 3.7km/h allyssa: webasto se da dobit tudi v roza barvi poky: webasta lahko cez nekaj mesecov lahko tudi prodas in kupis novega uklopko: na webastu je milijon prikljuckov in lahko dodas se razne luknje za se boljsi pretok mrzlega/toplega zraka marko: webasto ima natanko 387 stikal in se da naknadno dodat se 894 redevil: webasto sopa na ful od zacetka do konca alex: webasto pusca lepe zvoke glede na razpolozenje, distortion, clean, wah, etc etc labi: iz webasta prihaja vonj cevapov itd itd itd hehe...bolj nas nisi mogel zadeti Citiraj
David Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Napisano 22. junij, 2007 Bwahahahaha..... pa padu s stola skoraj.... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 22. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2007 No tako stvar je zrihtana!!!Pri?la me je iz 250? na 80? tako da si Yaverje zaslu?i eno VELIKO pohvalo in seveda par pija? sej bi ga peljal na ve?erjo pa je malo ?udno sli?at pa da si nebi gdo kaj mislil lahko peljes se mene zraven na vecerjo (da bom potrdil, da nic tazga ni blo) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Samk res Ma klimo v avtu - je ne uporablja Ma bazen - se ne kopa ob tej pasji vro?ini. Ma AVTO - ga ne pere sama in ne polira...?e enkrat noben ga ne jebe 5% pa ?e vedno bevska hahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Pol pa dam za celo torto, ne samo en ko??ek ... i ja bi tata a bej? no Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Hehe bakica je pa kr avtomehani?arka Si ?e kr predstavljam kako mi crkne mazdurina, pa odprem havbo kao "lej mene mehani?arja" pa ubistvu sam bulm ene 45 min pa ene kable prestavlam tko da me ?e mal ?trom strese spotoma, pa pride mem bakica pa pra?a ?e lah pomaga, jst pa u smeh, kao "kaj bo? ti baka nardila", in ?ez 10 sekund avto zalaufa. Zravn mene pa 546 lepih deklet ki pokajo od smeha hahahaha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ce je pravi dobim mafine, ce je fake pa tortice?prav naj ti bo no sam to ne gre v kontext tvoje locevalne shujsevalne mega super duper diete...moj mafin bi bil velik 1m po premeru pa visok 3 metre...bi mogla vzet ne day off ampak kar celo leto off al pa ce prinese allyssa svoje (po cesko)se pravi v krostulo z lastnimi tortami bom jaz kake zavesice prinesu Ja in jest prinesem ?e kako kitaro in nas vr?ejo ven v dveh minutah.In to na stran,kjer je morje. to je tudi ok...lahko inauguriramo naso skupino "the wet czech muffins" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 tebe bo danes pobralo ko se tolk smeji? Citiraj
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 vem namest vaj za trebu?ne ma grega nima pojma...pusti ga zelen avto ma no...halo ti kar speci mafinckeja ko bi vidli allyjin fake tatoo bi rekli "glej cehe, tam je se vedno trendovsko met tatooje z cigumijev" ta pa zmaga prav te peljemo na rizoto....me prav zanima kako se secira riz ok,..uzamem nazaj prej?no izjavo tale je zmagovalna!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Ja mater ste se spravli vsi na mene....... 30 pirov za mene ne?? A misli?,da bom samo 3 ure tam?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.