Skoči na vsebino

Naj izjave s foruma

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je ReDevil napisal:

To je odlomk iz ene ljudske doma?e ?tirivrsti?nice k jo kolega rad zapoje k se ga orng zakolje! <_<:hohoho:

Zdej ma? sre?koDEBEVC prej je blo pa nekej druzga!

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

• Odgovori 152
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
  je Sishi napisal:
  je Allyssa napisal:

...a nisi vedu da sm splo?no vsestranska...

A to pomeni, da splo?no z vseh strani... :ne vem:

saj je ni dost skup, pa jo lahk kakorkoli obrne? ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano
  je KAALman napisal:

:hohoho::hohoho::bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano
  je KAALman napisal:

A to pomeni, da splo?no z vseh strani... :ne vem:

o kom ti to? ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

O eni ?enski predstavnici na?ega foruma..... :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Ne vem,mogo?e..... :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano
  je Sishi napisal:

Zdej ma? sre?koDEBEVC prej je blo pa nekej druzga!

No pol pa kul, ker g. Debevc je pa itak moj vzornik! :jupiii:<_<

Dobrodo?li na forumu!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

sicer ni s foruma,..ma useen si zaslu? bit tlele

9:56 Bojan: He, he, jaz sem medosexualec :D

9:57 jaz: lol

Bojan: ja res je kaj...

10:02 ?ivim v Medolandiji, sem malce bol okrogel, kosmat sem tudi, rad jem, brundam non-stop, bolj po?asi se obra?am, ampak kadar je treba prehitim konja, sem dobrodu?en in ob posbnih prilikah globoko diham. Na?eloma sem miroljuben, ?e me razjezi? te pojem... No a sem ali nisem medosexualec???

:D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

10:02 ?ivim v Medolandiji, sem malce bol okrogel, kosmat sem tudi, rad jem, brundam non-stop, bolj po?asi se obra?am, ampak kadar je treba prehitim konja, sem dobrodu?en in ob posbnih prilikah globoko diham. Na?eloma sem miroljuben, ?e me razjezi? te pojem... No a sem ali nisem medosexualec???

Ammmm, ker Bojan pa je to? :hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Mah,kr en iz medolandije....... :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano
  je Allyssa napisal:

9:57 jaz:lol-who is this jaz? Ti Ally?al kdo drug?

Napisano
  je Allyssa napisal:

js ja :D

Aha,?e ?tekam.To mi deluje kot iz kakega foruma o zmenkih,al ne?...

Napisano

ne ne,..je bla debata,..pa sm mu rekla da je faca in je reku da se gre pogledat v ogledalo ?e je res,..pa sm rekla da nej ne pretirava, da ne bojo misll da je metro,..pa je reku da je medo in pol utemeljil zakaj :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

NE,mesojedalec...... :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

He he,sn mislo,da bo? mel druga?no repliko...... :P Da bo? namesto d uporabo b, v besedi "jedalec"........... :hohoho:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Evo vam odprte knjige in realne informacije. Toliko o temi o minimalcih...........tega že leta in leta ni več. Promet še daleč ni tvoj zaslužek...da tole pokriješ rabiš promet x2 minimalno. Z doojem sem na istem, preverjeno. Država pa z 2026 še viša prispevke. Njih ne zanima nič drugega kot promet za referenco.....če tudi samo računaš stroške naprej.  
    • Da ne odpiram nove teme, pa glede na to, da je tu že nekaj prahu gor...   Torej, rabim dva nasveta.   Obnovili smo enega "mladodobnika" iz leta 1996. Ta reč ima celo štiri zvočnike: dva manjša spredaj v armaturi in dva večja zadaj na polici. Ker pa so zvočniki isti letnik kot avto, so tiste papirnate membrane šle falit. Torej bi mi zdaj zamenjali te zvočnike. Glede na avto - ni treba, da so ultra-super-perfektno profesionalni, ker tisti radio noter ne bo dal ne vem kaj od sebe. Pomembno pa je, da nam pašejo v izvrtine, ki so že narejene v avtu.   Torej:   1.) Kje se lahko dobi samo zvočnike (brez škatel oz. ohišja) po meri?   2.) Kako rešim piskanje v zvočnikih, ki je odvisno od obratov motorja (bi rekel, da gre za kakšne elektro-motnje, svečke, platine, vžigalna tuljava, mogoče celo dinamo...)?   Kakšna dobra ideja?  
    • Srečen ti z X motorjem, ga boš lahko prodal nad nakupno ceno.
    • Vidim, da imaš trenutno skupno porabo enako, kot kaže meni: 5,4 l/100 km. Vendar pri izračunu na podlagi natočenega goriva in prevoženih kilometrov je moja trenutna skupna poraba 5,9 l/100 km. Spremljam porabo od nakupa vozila pa je pri ročnem izračunu vedno višja. A je možno, da je takšna razlika med računalnikom in ročnim izračunom?    
    • Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...    Namreč, gledam rezervno gumo...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.