Skoči na vsebino

Napi?ite kaj ste sanjali

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 113
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

ma dej,..brezveze,..zdj mi boste pa ?e bi? uzel al kaj???? :(

use dobi poky :(

ne ne bo tko,..bi? mam js poky je pa skupi z davidom u igralski zasedbi,..pa ?e labi pa maxy,..

jap,..tko bo :hudicek:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

se ne,...ampak dokler nisi omenu sploh nisem pomislla na to varjanto sramezljiv

tega res neb rada vidla no ?zmeden?

ampaaaaaaaaaaaak,..sej sploh ni ?udn da use beybe pobegnejo s foruma <_< sploh tiste k ne vejo da je tlele sam velik goflanja pa n? akcije :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

So, when do we start shootin'?

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Ja hallo!!!! Kaj mene pa noben sploh ne bo vpra?al,?e ho?em igrat v tako velikoprora?unskem filmu??? :hohoho: Valda,bi? pa bi ?e dr?al v roki....samo po kom bi udarjal ne vem?? :P:lol:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

po moje se bodo ostali ?e najmanj bunili, ?e kar sam sebe :hohoho:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano
  je poky napisal:

Ja hallo!!!! Kaj mene pa noben sploh ne bo vpra?al,?e ho?em igrat v tako velikoprora?unskem filmu??? :hohoho: Valdja,bi? pa bi ?e dr?al v roki....samo po kom bi udarjal ne vem?? :P:lol:

hallo,..bi? smo ti uzel,..zdj ga mam js Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

hallo,..bi? smo ti uzel,..zdj ga mam js

Pol pa ne bom igral! :P

Ti?a vun!!

Napisano
  je Allyssa napisal:

ha...to ti misl?,..kako sploh upa? ugovarjat beybi z bi?em in mafini???? ?zmeden?

?e ma? kanon pri roki se da! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano
  je Allyssa napisal:

... z bi?em in mafini?

kak?ne asociacije? :hohoho: bo Labi pokazal zamenjavo ?rk.

Napisano

po?ak ene 2-3 tedne :D

da ne bomo samo off topic,..se mi je sanjal da sm dobla en sms :) pa sm se prou hitr zbudila pa ?la gledat na mobitel,...pa n? :( ?ment

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je LabiGT napisal:

a hoces da ti jaz posljem enega? se bos boljs pocutila

pomoje da ne :( je biu prou od dolo?enga osebka ta sms <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

pomoje da ne :( je biu prou od dolo?enga osebka ta sms <_<

ja prav no...ce me ne maras me ne maras :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• To je tp, sicer malo pretira ampak ajd... 
    • Eni tudi ne znajo sploh ocenit (sploh kakšni švabi z nalimano pedalko na 120km/h), s kakšno hitrostjo se jim nekdo zadaj približuje na prehitevalnem pasu. Jaz, če vidim potem vsaj malo potegnem, da prej prehitim ali pa sploh ne skočim na prehitevalni pas.   Ampak ja, eni mislijo, da je AC samo za njih in potem konstantna hitrost 120km/h in čekaj ti mene, da prolazim.   To je pa skoraj unikatna izkušnja 😀 Ne rečem, osebno so in Italijani in Avstrijci in Nemci vsi mečkači na primorki, ko se enkrat začne poletje.
    • Ravno ob pravem času...   13 min, 13 sek    Nagisa, X186, AT    
    • Dober si. Pirelli PZ4 pridejo s 6mm profila iz tovarne. HN varianta. Meni je cotalo Bridgestonke pri 5.5mm, pa sem jih samo pozimi vozil.
    • Se pravi, če sem te prav razumel. Ti voziš 130/uro, če sploh voziš toliko in se lahko pospraviš na prehitevalni pas, ker itak ne sme nihče hitreje vozit. Tam si ti gazda. Lepo. Zaradi takih nastajajo kolone od Ljubljane do Kopra. Ker vsak misli, da je kralj prehitevalnega oasu, ker vozi 130/ uro. In, da se razumemo. Sam ne divjam, nikoli  v življenju nisem imel karambola niti nesreče, niti avta nisem opraskal.  Vse, kar sem imel škode na avtu si mi naredili drugi. Tudi taki modeli, ki so imeli dioptrijo od dna od boce od pive, ki ni videl, kje sploh vozi. Pa se je komaj premikal. In ne, ni vozil prehitro. Komaj se je premikal. In ne, ne rabiš se sekirat zame. Ne boš ti plačal kazni za prehitro vožnjo, če jo dobim. Še enkrat pravim, bolj do nevarni cincarji, ki vozijo nevarno, kot dinamični vozniki, ki vozijo varno in v vsakem trenutki vedo, kaj počno. 😉
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.