Skoči na vsebino

Hvalospev

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tako, kot po navadi, sem na forumu takrat, ko mi kaj nagaja in rabim pomo? oz. strokovne nasvete, al pa, ko se kaj zgodi.

(Recimo, da je za "Splo?na debata").

Torej...

Tokrat je po?lo!!! Ni hudga nit men nit moji Suzzy!!!

Da pogledamo CitroenAX:

- podrgnjena desna stran, od prednjih vrat vse do konca (ne mislim samo barve),

- plo?evina zvita po celi strani,

- odtrgan zadnji odbija?,

- po?ena zadnja lu?ka,

- mrbit je ?e kaj,

- ?iko zahteva 200?.

Muci Suzzy:

- praska (malo ve?ja) na prednjem odbija?u,

- okvir za tablco, pa tablca mal povita,

- haha in to je to.

Kaj naj re?em...:

Prvi?...glej na cesto, ne za kiklcam

Drugi?...ena ni? za Mazdo

Lep pozdrav vsem, G.

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

- ?iko zahteva 200?.

za 200 eur mu lahko se enga AX-a kupis :)

a je bla vsaj dobra kiklca?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no ampak Suzzy pa res pol ni ke? pi?ka,...druga? bi zanal? kej ve? razsula da bi bla nova :D

mogo?e je pa hotla tko izrazt protest ker gleda? za drugimi? :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Hmmm,a si gledal za kiklcami ali hla?ami? :P

Druga?e pa my bad za avtek. :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Mally je fantek,..Suzzy je pa mazda :D

js pa protestiram,..edin hud tip k sm ga vidla u zadne pol leta je premlad pa ?e iz ?panije <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Hehe, imel si sre?o da je pod tak?nim kotom po?lo. Pri R11 ki sem ga imel veliko let nazaj je bilo takole da mi je odneslo prvi ?migavec in podrajsan odbija?, fiat tipo - vdrtina ?ez cel bok, po?en bo?ni ?migavec in zadnja lampa se je usula. Pri meni je bilo ?kode biv?ih 3000 SIT, ?kode na tipotu raj nisem ra?unal, bila pa je deljena krivda.

Napisano

LabiGT...res je tudi cena sme?na...sm gledu mal okol (oglasi in to). Kdo pravi, da ne bo kupu novga? :ne vem:

Butast bi bil, ?e bi se matru s popravilom!

Lu?kina, bjondasta, maj?kena in biturbo!!! :ouje:

Allysa...hehe...protestiranje pr men ne pali :P

Ko bo Suzzy dnar nosla k bajt, pa mene vzdr?evala, bo imela besedo, prej pa ne?!!! :P

Da bi bla nova? Hmmm...gre zdaj oktobra k li?arju, da ji nardi nov ?pric! Pa bo kot nova!

Poky...Allysa povedala vse, hvala Allysa, da ni treba men razlagat :D

Allysa...?e enkrat...?e ena, ko ni zadovoljna s sloven?ki, pa smo tud lu?kani, pa ?e dost stari!

Moj soimenjak...Grega...res je bil taprav kot. Trenutk prej bi ?tartu, bi ga mel v boku, al pa Suzzy!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

ne da sm nezadovoljna,...sam o?itno se usi tafletni skrivajo :ne vem:

no pa sej ?e bol?,..druga? pozabm da vozm :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ne da sm nezadovoljna,...sam o?itno se usi tafletni skrivajo :ne vem:

no pa sej ?e bol?,..druga? pozabm da vozm :D

jaz bi bil s tabo zadovoljen :hohoho::hohoho::ljubezen:

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

Napisano

sramezljiv

:rozico::ljubezen::rozico:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

ja,..ve? kok farbam zadne dva dni sramezljiv

btw,..kaj se pa sekiram? :ne vem:

ma to k lahko kar izbira? med fanti... skor se lohka gre? "sanjsko ?ensko" pa samo izbira? najprimernej?ega kandidata.

Al pa vsak dan enga izbere?... za na kavo sem mislil, da ne bo kdo imel slu?ajno pol te?ave doma :D

33112_1.png

Napisano
Objavljena slikaObjavljena slika

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No ja, dokler ne boš razkazoval družinskih draguljev na kameri si v redu. 😜   Tole ni izmišljeno in dejansko so imeli v kontaktnem centru enega takega ekshibicionista. Kljub ponavljanju policija ni ukrepala, češ sej to ni kršenje javnega reda in miru. Če bi to naredil na tromostovjo bi ga prijeli, tko pa... 
    • Malo sem pričakoval, da bom danes v Italiji imel kakšen pripetljaj ampak to kar sem danes doživel še nisem nikoli v svoji vozniški karieri.   To, da sta tam med italijanskimi vozniki dva pol je znano. Eni se vozijo počasi med 40-50km/h, na drugi strani pa agresivci, ki ti rineji v prtljažni na manj kot meter distance pa točno vidi, da ne moreš iti naprej zarad mećkača nekaj avtov naprej.   Ampak to nekako sprejmeš ne pa to kar sem doživel na cesti med Pontebo in Trbižem. Spet en bolj počasne sorte spredaj ampak ne tolk ekstremno počasen, cca 10-15km/h pod omejitvijo. Prleti za mano en ogromen ameriški pickup in pribremza tik za mojo ritjo. Ok ajde debil.   Ampak tukaj se ni končalo, neuravnovešenec nato upočasni in naredi razliko na ene 100m in ponovno po gasu in spet bremzanje tik za mojim avtom. Tak manever je ponovil 4x in vsakič me je stisnilo kdaj me bo nabil. Sem iskal kako počivališče, da se mu umaknem, ampak v petem poskusu je pa šel mimo mene. Potem pa nikakor ni prišel mimo ostalih zarad preveč prometa. Šele po 10km vožnje je šel na AC proti Avstriji jaz pa proti Sloveniji.   Sem komaj čakal, da pridem v Slo, ker tole danes v Italiji je na meji norosti. Ok, sej pri nas se je našlo nekaj motoristov, ki so vozili kot bi relkel "v smrt", ampak daleč ne tolk dramatično.    Sej bi naredil video, sam kaj ker se bodo našli spet kakšni pajaci na forumu, ki bodo iskali krivdo pri meni. Tko da dvomim, da se bom trudil.
    • Ne maram ker se moram prej počesat.
    • Mimogrede. Subvencije so že vračunane v ceni. Subvencije tako v resnici ne dobi kupec, ampak kitajec.
    • Aja z mailom si se prijavil in ne z dodeljenim uporabniškim imenom. Ja to pa je malo drugače res. Predno je šel Klik dol iz certifikatov in na prijavo OTP se je razglabljalo na nivoju varnosti ali sploh pustiti prijavo z mail naslovom. Precej nasprotnih mnenj je bilo in potem so naredili kompromis, da zaradi lažje uporabe se dovoli mail prijavo ampak samo za omejene zneske. Žal sem pozabil kolk je bil limit, ampak mislim, da ni visok. Če presežeš moraš pa res potrdit prijavo z uporabniškim imenom.   Video klic uporabi naslednjič... tam boš sigurno dobil nekoga v živo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.