Skoči na vsebino

Mazda kofee bar

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 603
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Danes pa meni eno trojno s smetano prosim... :(

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Evo dons jst ?astim.

Thx mate! :bravo:

Napisano

Evo za oba en Jegrovmojstr, proti prehladu, pa ?e zame enga, lepo prosm, pa mam Tu? kartico, tko da upam d cena nav preve? zasolena! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Evo za oba en Jegrovmojstr, proti prehladu, pa ?e zame enga, lepo prosm, pa mam Tu? kartico, tko da upam d cena nav preve? zasolena! :P

Ta ti ni slaba...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

?e ma? Mercator Piko in bo? velik tega napoja popil, se ti bolj spla?a :hohoho:

Napisano

Neuradno sm izvedu, d bo od zdej nprej Si?i tole deklino zaposliu! :danzoman::danzoman:

http://frendiinflirt.24ur.com/index.php?pg...p;snapid=221371

Zdej bo Boj? ?e ve?kat na kafe uletu! :danzoman::hohoho:

?zmeden? Ammmmmm, dve dvojni kavi s smetano, en roglji?ek, en buhtelj, steklenico penine in jagode s smetano prosim sramezljiv:hohoho:

Napisano

pa ?e muzi?ko!? :P

:zvizga:

Ne, sam ?e uno blondino... :rolleyes:

Napisano

Popoudne sm pa sli?u da stre?e ena ?udna deklina, k je tok ne-lepa, da nanjo mben niti bicikla ne upa prslont oz. grda ko lopov! <_<:P

Sej mogo?e ma kdo slike od nje! :hohoho:

Skratka zdravnik v popoldanskem ?asu odsvetuje obisk mazda kafe bara, sploh za tiste bolj bojazljive! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Popoudne sm pa sli?u da stre?e ena ?udna deklina, k je tok ne-lepa, da nanjo mben niti bicikla ne upa prslont oz. grda ko lopov! <_<:P

Skratka zdravnik v popoldanskem ?asu odsvetuje obisk mazda kafe bara, sploh za tiste bolj bojazljive! :danzoman::D

Kaj ve?,nekateri pa imajo mogo?e radi tudi take kosmate mo?a?e? :whatever::D

Napisano

Tlele je ?uliboj pr men na sodniji na obisku in lihkar sva si pivaka po?elela, pa ?e fajn je k mbene gu?ve ni tle u kafe baru, Si?i, pa dej pliz ti postre? d nav tale mo?a?a okol naju skakala, k ma biceps ve?ji od mene! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pa kje ti take pobere? :ne vem:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Men pa postre? en prazn n?, sam ker vem da je tega zmankal, mi dj eno belo kavo :ljubezen:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Js bi pa milko s pi?kotom pa en cocktail!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

He he,ga je kr doma dobla. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Sishi, kavica je ?e na mizi :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Da malce tudi tukaj stresem jezo... Sem že pisal o nasi Bosch mikrovalovki Bosch BFL554MB0 BOSCH BFL554MB0 vgradna mikrovalovna pečica WWW.BIGBANG.SI Vgradna mikrovalovna pečica za 38 cm nišo: uporabljate jo lahko za odmrzovanje, segrevanje in popolno... Na srečo so takrat,pred petimi leti imeli neko akcijo-5 let garancije brezplačno...in sem k sreci registriral.... Sem že pisal,da sem pred dobrim letom,ko je bila stara slabih 4 let dal na servis,ker je crknil ventilator....pač brez venrilatorja ne sme delati...a mikrovalovka je se kar delala. Na srečo sem to takoj opazil...bi lahko hiša zgorela😡. In sedaj-tik pred iztekom petletne garancije,je crknil še display,ki kaže čas. Ni crknil cel,ampak le egmenti...en čisto-namesto 8 je kazalo 0 itd.... Drugi pa so tudi bili različno svetli-torej bi z casom tudi pocrkali..... In sem jo dal 3 tedne pred iztekom na servis. So morali zamenjati celo elektroniko. Toliko o Bosch-u.   A še ni konec "veselja". Sem že pisal tudi o hladilniku😠 BOSCH KGN39LBCF kombinirani hladilnik WWW.BIGBANG.SI No Frost hladilnik z zamrzovalnikom spodaj in VitaFresh predalom: ohranja vaša živila dlje časa sveža. Ista fora,kot že enkrat-planirana obscolescenca oz. po domače-narejeno,da "crkne". Spet odlomljen droben plastičen del,ki nosi vso težo na eni strani spodnje police na vratih...polica za steklenice,pijače,mleko,piksne feta sira v slanici ipd....vse zelo težke stvari...in to drži ta drobčkan kos plastike-dobesedno narejeno,da se odlomi!!! In je šlo že drugič cca.36€ z ptt-Amazon,k pri nas ti slabo rata,ko izveš za ceno. Nič ne rečem,oba stroja sta res lepa,in dobro delata....a ko vidiš,da mikrovalovka "mora" crkniti...in,da je hladilnik super,plastika znotraj pa za bruhati....prav namenoma narejeno,da se "mora" zlomiti.   Vsak si nas svoje mnenje ustvari...evo,še par slik,da bo bolj jasno,za kaj gre.
    • Utečen ali zvožen? 😋 Tisto drugo se ne sliši najbolje... Še za prodati ni. 
    • Sicer pohvalno, da ste se lotili primerjave med obema motorjema ampak, če sem prav prebral je CX-30 z 2,5l motorjem bil čisto nov z le nekaj prevoženimi kilometri. Tako primerjavo, ste zmožni narediti samo goreči zagovorniki X motorjev😄. Ne moreš primerjati zvožen in nezvožen motor. Nov motor je dobesedno mrtev, predvsem v zgornji polovici območja vrtljajev. Motor se začne prebujati šele po prevoženih vsaj 10k km. Še sam sem bil s svojim G150 zelo razočaran in nezadovoljen s performansami, ko je avto bil nov. Sedaj, ko je zvožen, pa me vedno preseneča z svojo odzivnostjo in močjo.   Tako priporočam, da v naslednjo primerjavo dajte avto z zvoženim motorjem, ker razlika je občutna. Sicer pa ne dvomim v X motor. 184 konjev mora tudi nekaj dati od sebe.
    • Da malce stresem jezo...ne vem,kaj folku ni jasno,da na deponiji lahko zastonj pustiš gradbene odpadke brez potrebe le te odlagati v naravi. Lih tam,kamor pogosto zahajam na sprehode z psom...t.i.Gustinca med Zalogom in Lazami...je res lepa točka za psa...par km za hoditi,skoz ob potočku z par točkami za pasje kopanje in osvezitev...skoz v gozdu-senci.... In pred par dnevi vidim,da se nekomu ni dalo se zapeljati do deponije....je kar stresel nekaj od štemanja,in par hobukov že zmešanega strjenega estriha..bi ga...😡 Kakšen bukselj moraš biti,da si zmešaš preveč estriha...ajd,ne rečem,da ti ostane pol kante....halooooo-6 kant!!!🤨 (povečaj sliko).
    • Razlike so velka posledica kilaže. 🤣 Mal prevelike za njegov kolo k ima 120mm. Bi mu cist geometrijo podrlo. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.