BOBI Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 reko sem enga ne stiri,pa dobro te to se spijem te pa grem pa racun bi prosil,pa poky-jevo poleg racuni Citiraj MAZDA POWER
Allyssa Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 valda ne bo? pil v ti?ini bo? ?e kej pojedu zraven? matr sm prjazna reko sem enga ne stiri,pa dobro te to se spijem te pa grem pa racun bi prosil,pa poky-jevo poleg racuni dons hi?a ?asti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOBI Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 valda ne bo? pil v ti?ini bo? ?e kej pojedu zraven? matr sm prjazna dons hi?a ?asti te pa kar rundo za vse gor,pa en dunajski z pomfrijem bi pojedel,pa ti kaj pijes Citiraj MAZDA POWER
Allyssa Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 sicer nismo restavracija,..ampak za posebne goste,.... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 dons hi?a ?asti A je ?isto vse na razpolago?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 povej ?elje pa bomo vidl Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Bobi, sam pazi d se ga nav? preve? nalezu, pol pa vozu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 povej ?elje pa bomo vidl Aha,so ?e ?e ji zraven! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Uh vidim, da je tale moj bar resno za?ivel Sicer kelnarji dajo ve?ino pija?e na (moj) ra?un hi?e, ampak ?e vseen sem ful zadovoljen z dobi?kom. Bo kak?na nova oprema na emiksko padla Ne vem kdo se prito?uje k men se sploh ne zdi zakajen Uzun je ful mraz, tko da bi eno kavico z mlekom prosim, pa not na toplem bi en ?ik pr?gal. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Alex Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 He,he,jaz sem pa in?pektor. A sem mogo?e sli?al besedo kajenje v tem baru?? Citiraj
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 He,he,jaz sem pa in?pektor. A sem mogo?e sli?al besedo kajenje v tem baru?? Tukaj je kajenje DOVOLJENO!?e vedno ?akam na kavico dejmo kelnarce-ji Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 jaz pa dans ?astim tole : kadim pa ne... pa moti me tudi kajenje Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Si?i, jz bi pa enga Radlerja na ra?un lastnika lokala, po sistemu kamor je ?ov bk naj gre ?e ?trk - ?e ?e itak glavnino ti po?asti?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 A dans tudi hi?a ?asti? Pol bi jaz kakega za ?ivce,da se pomirijo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Poki tle je skoz đabe, pa ?e ma?ka pol nima?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Kaj da ne?? Meni je malo ?udno v glavi po teh pirih sno?i. Joke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Si?i, jz bi pa enga Radlerja na ra?un lastnika lokala, po sistemu kamor je ?ov bk naj gre ?e ?trk - ?e ?e itak glavnino ti po?asti?! Evo dobi?. Jz pa ?e zdej nism dobu kave Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 O?itno ni kelnarce dans tu,zato pa smo ?ejni. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Si?i, evo zdej tle ma?, matr si biv pa potrpe?ljiv d ?e od 9h zutri ?aka?, jz bi pomoje tacajt ?e cev inventar razbou od jeze! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Si?i, evo zdej tle ma?, matr si biv pa potrpe?ljiv d ?e od 9h zutri ?aka?, jz bi pomoje tacajt ?e cev inventar razbou od jeze! :ne vem: Ej res hvala stari. Piz*a sm ?aku ?e od 9h pokadu pa ?e celo ?katlo sm glih hotu za?et inventar razbijat, pa odpovedi za vse kelnarce podpisat Sam ?e zdej ne vem al sm dobu al nism dobu :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 hihi,..no zdj k sm pa odpoved dobla,..bi pa eno belo kavico pa pol litra vode Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Hja, te?ko re?t, pomoje da glede na to kok si ?aku, loh smatramo da nis dobu, je pa dobla pol ona, odpoved - kajlo po doma?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 hihi,..no zdj k sm pa odpoved dobla,..bi pa eno belo kavico pa pol litra vode Evo dobi?. Pa nism ?e nubeno(ga) odpustil, tko da ta ti kr kelnar po mili volji. Pa kak?en ojro dej u kaso ni treba vse ?enkat. P.S. Ve se kak?na so pravila obla?enja(sla?enja) v Mazda bar-u Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 hihi,..no zdj k sm pa odpoved dobla,..bi pa eno belo kavico pa pol litra vode Vzemi si! Mater sn hudobn ha?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Evo dobi?. Pa nism ?e nubeno(ga) odpustil, tko da ta ti kr kelnar po mili volji. Pa kak?en ojro dej u kaso ni treba vse ?enkat. P.S. Ve se kak?na so pravila obla?enja(sla?enja) v Mazda bar-u ka?na? to mi n? ne pi?e v pogodbi,..ampak predvidevam da je potrebno met mazda maj?ko gor Vzemi si! Mater sn hudobn ha?? ja si ja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.