Kak?no namizje imate?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Po 10ih dneh - nazaj iz SloRoadster BalkanToura. Po prvotnih zapletih s prestavljanjem trajekta, smo se iz Benetk s trajektom podali do Krfa, potem pa po obali nazaj. Krf mi ni bil nič posebnega, Albanija in Črna Gora pa zakon! V Črni gori sem bil že pred tremi leti in se vedno znova rad vrnem tja. So pa balkanske cene bencina (Krf in Albanija) kar ubitačne, tako da - hvaljen Golob 😀 Par fotk s telefona: Vkrcavanje na trajekt v Benetkah: Plaža Timoni Cerkvica na Krfu Kolona zbrana Prelaz Logara v Albaniji Eno izmed prenočišč Durres oz. Drač Črna gora Plaža Jaz pri Budvi Vzpon na Lovčen Tihožitje Lovčen, razgledna točka Razgledna točka nad Kotorjem Kotorski zaliv Cesta Glava Zete, tudi GHD včasih Samostan Ostrog Budva, stari del Neum Lp, g.wankel
-
Tale Mazda 2 se je pa 2 dni nazaj prodajala za 2.680 €, prodajala ga je 2. lastnica, danes pa ga prodaja "1. lastnik" ... Mazda Mazda2 1.5 GTA Slo + Vinjeta, letnik:2011,4000 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net null
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.