Skoči na vsebino

lenuh007

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Joj, ne mi tega tipa omenjat... nesposoben brez občutka za košarko. Imel neverjetno ekipo v Olimpiji devedesetih pa ji ni znal izkorist vsega potenciala. O tem, da je bil nor na denar in je dobesedno uničeval Slo košarko konca 90ih in začetka 2000 ih s tem, da so iskali in preprodajali raznorazne igralce iz košarkarsko manj razvitih držav, namesto, da bi več vlagali v domače je pa še en črn madež tega tipa.   Kot trener kaznoval igralce, če so odigrali tako kot se danes igra moderna košarka pa raje sploh ne začenjam.
    • Si me spomnil na mladost...moj oče je nekdaj igral baskitaro v Radgonskem kvintetu...so igrali na gostijah in veselicah... In se spomnim,da je imel Fender ojačevalec in zvočnik....je govoril,da je bil baje izjemno dober in iskan...ti boš tukaj mogoče vedel kaj več🙄 Oče je zmeraj govoril.da so ga skoz žicali,da bi prodal,k so vedeli,za kaj gre...jaz se spomnim res dobrega zvoka...smo ga včasih med špili doma v dnevni priklopili na Walkman-je lepo igralo...a je bil pač namensko za bas.   Točno tak set je bil   https://www.guitar-auctions.co.uk/sale/5/798/1970s-Fender-Bassman-100-guitar-amplifier-head-made-in-USA-ser-no-B21563-with-matching-Bassman-50-twin-speaker-cabinet  
    • Sagadin misli enako kot jaz "vse je mogoče na poti do finala" 🤔 Počakajmo do srede in bo vse jasno.... 
    • če smo jih 45. namahal, jih bomo zdaj tud. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.