Marko_mx-3 Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Imam mo?nost dobiti gliser?ek cca 4m dolg (4 osebe) in bi bil primeren tudi za smu?anje na vodi, sedaj me pa zanima ?e ima kdo na morju rezidenco, kjer je mo?no biti vsaj 1 mesec ali ve? dol? Aja pa da je blizu privez - marina Citiraj
Alex Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Imam mo?nost dobiti gliser?ek cca 4m dolg (4 osebe) in bi bil primeren tudi za smu?anje na vodi, sedaj me pa zanima ?e ima kdo na morju rezidenco, kjer je mo?no biti vsaj 1 mesec ali ve? dol? Aja pa da je blizu privez - marina Ti to misli? kje v Dalmaciji ali tukaj pri nas?Tu pri nas se ne da dobit priveza v marini(vsaj v KP ne).Al rabi? marino,da splavi? to be?tijo v morje? Citiraj
Boss Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Al rabi? marino,da splavi? to be?tijo v morje? LOL Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2007 jaz rabim da bom nekje bil ?ez poletje v vodo spustit je najmanj?i problem ?olni?ek ?e 4 leta doma po?iva in ker nimamo na morju kak?ne parcele se nismo podstopili v obnovo, ni ekonomske ra?unice Lahko je tudi malo ?ez mejo na hrva?ko. Citiraj
ReDevil Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Jz bi loh bratranca pra?u, sam ti je Lastovo vrjetn mau del?, je kr dost ?ez mejo, sam morje je pa de luxe! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 u na?mu kampu na krku ma? zraven parcele mo?nost dokupit bojo za privez majo klan?ino za v vodo spu??at tut sam mor? met na spredne poggon zarad alg je ?e na ta ra?un ena BMW 5ka napol plavala Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 21. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2007 To bomo ?e videli ?e bo kamp pol. Mora? ob plimi ne pa oseki spu??at v morje Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.