Pomagajmo ?ivalim!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pač penzionist, ki se je še zadnjič povzpel, da pobere in nafila kar je možno. Kaj njega briga za prihodnost.. Javne so samo tematike, ki čimbolj delijo, medijskega trušča je ogromno. Zadaj pa stara klasika.. Pa smo se držal za glavo, ko je levica s tistimi 4mi al 5mi poslanci tolkla ven svoje ekstremne predloge, pa je šlo kar vse skoz.. Se mi zdi da se je leta nazaj, vseeno trudlo z neko strokovnostjo, tud neki strokovnjaki so bili zraven, da so utemeljevali stvari, mogoče se nisi strinjal z njihovim pogledom, ampak je imelo neko podlago. Zdej pa samo neko pribijanje idej, bolj je ekstremno, bolj pali, brez vsake odgovornosti...pa je vedno nagrajeval zveste vojščake, samo zdej se mi pa zdi precej manj prikrito...konc koncev je Matoz minister. Plus ta scena z Izraelom..
-
Brez heca in čisto resno: danes so me klicali, da lahko nadomestnega pripeljem nazaj in dobim našega FucksWagna, ker jim ga je uspelo popravit.
-
Francel ima Forda in mu zjutraj, ko mora na šiht ne vžge. Vergla in ponavlja: - "Jebemtiboga Ford, vžgi!" Pa nič. Spet: - "Jebemtiboga Ford, vžgi!" Pride mimo župnik in reče: - "Ja Francel ne smeš tako preklinjat!" Pa Francel odgovori: - "Ja kaj pa naj, če ne vžge?" Mu reče župnik: - "Ja, reci 'Bog pomagaj, Ford, vžgi!" In res Francel vergla in ponavlja: - "Bog pomagaj, Ford, vžgi!" In Ford res vžge! Župnik gleda in komentira: - "Jebemtiboga, če ne bi videl, ne bi verjel..."
-
Ja, za štiri leta nazaj pa res nisem preverjal, če je bil že objavljen...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.