Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ne ne. Nekje sem prebral da komaj avgusta 2019 so začeli delat z deaktivacijo. Moja je februarska se mi zdi. Lahko se motim. Ampak v i-loop monitorju mi ne kaže da bi imela.
-
A pol sem jaz čuden, če pogledaš mojo porabo v podpisu. Pa je večina vožnje AC in mesto. Regionalke samo k se gre na kak izlet. Drugač pa ja, tale Mazdin AT je bil usklajen z 2.5 bencinarjem in se tudi najbolj znajde prav v dinotu. V dizla so pa vtaknili takega kot je in je sila malo prilagojen, saj ne zna prestavljat dizelaško, zato skos razlagamo, da v dizla samo ročni, če je poraba pomembna postavka v odločitvi o nakupu.
-
Ker išče M6 od zadnjega FL, ki je imela tako popravljen dizel kot izboljšano mapo na bencinarju zgleda na spritmonitorju takole: dizel z ročnim menjalnikom obe varianti moči dizel z AT bencinar 2.5, samo AT
-
Od sportman333 · Napisano
Saj imaš na voljo tudi boljše dizel motorje kot pa je mazdin🤣😉....lahko pa gamble-aš?!?🧐🙄....jaz na tvojem mestu ne bi (najboljši so odgovori, naj bi bil, naj bi bilo....heh, kot v osnovni šoli)....najbolj relevantno bi bilo, da se javi kak mazda forum lastnik dizel mazde 2018+, ki ima 200.000km plus in da pove kake težave in ne ima/je imel....
-